Βάλτε την άσκηση στην καθημερινή ρουτίνα σας

Βάλτε την άσκηση στην καθημερινή ρουτίνα σας

Fit χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον χρόνο

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θα ήθελαν να γυμνάζονται περισσότερο, αλλά δεν έχουν τον χρόνο, σας έχουμε νέα. Μπορείτε να γυμνάσετε τους μύες σας την ώρα που ετοιμάζεστε, κάθε πρωί, να φύγετε από το σπίτι. Κάνοντας τους κοιλιακούς σας αφού πλύνετε τα δόντια σας, και πριν βάλετε το make up σας, μποτρείτε να διατηρηθείτε σε φόρμα άνετα. Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε μερικές ασκήσεις στην καθημερινότητά σας.

Μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι κάντε μερικά βαθιά καθίσματα, επί ένα λεπτό, για να ξυπνήσει, μαζί με σας, και ο οργανισμός σας. Στη συνέχεια, κάντε μερικές ασκήσεις ισορροπίας, που βοηθάνε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της άσκησης. Την ώρα που βουρτσέζετε τα δόντια σας, σταθείτε στο ένα πόδι.

Κάντε διατάσεις την ώρα που κάνετε ντους. Είναι απλούστατο και σας γλιτώνει χρόνο. Εάν, πριν τον ύπνο σας, θέλετε να χαλαρώσετε, κάντε τις ασκήσεις yoga σας στο κρεβάτι. Όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε ευκολότερα, αλλά θα ξεπιαστούν οι πονεμένοι από την καθημερινότητα μύες σας και θα αυξήσετε την ευελιξία σας.

Στο γραφείο, προτιμήστε τις σκάλες αντί του ασανσέρ. Η συνταγή αυτή είναι παλιά και δοκιμασμένη. Ένα λεπτό ανάβασης ή κατάβασης σκάλας κάνει τον οργανισμό να κάψει οχτώ θερμίδες.

Διαβάστε ακόμα:
Τι να μην φορέσετε στο γυμναστήριο!
Τips για να διώξετε τα πλαϊνά παχάκια
Γυμναστείτε και ρίξτε πόρτα στη γρίπη