Η fit φιλοσοφία της Katy Perry

Η fit φιλοσοφία της Katy Perry

Πώς διατηρεί η σταρ την άψογη σιλουέτα της;

Η Katy Perry έχει απίστευτα καλογυμνασμένο σώμα, με σμιλεμένες, πλούσιες καμπύλες. Πώς διατηρεί την σιλουέτα της; Η fit ρουτίνα της σταρ βασίζεται σε μία ολόκληρη φιλοσοφία, έναν υγιεινό τρόπο ζωής ο οποίος, όμως, δεν της στερεί τίποτα.

Η 27χρονη τραγουδίστρια τρώει πέντε μικρά, υγιεινά γεύματα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του personal trainer της, Harley Pasternak, και γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα. Πρόσφατα η Perry δήλωσε στο περιοδικό People ότι η διατροφή της περιλαμβάνει, σε μεγάλες ποσότητες, λευκό, άπαχο κρέας, ελαφριές σούπες, άφθονα λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης, όπως η quinoa.

Όσον αφορά την fitness ρουτίνα της,η Perry γυμνάζεται επί 25 λεπτά ημερησίως. Την προπόνησή της χωρίζει σε πεντάλεπτα. Έτσι, κάνει, καταρχήν, πέντε λεπτά αερόβια άσκηση, για το απαραίτητο ζέσταμα ενώ στη συνέχεια δουλεύει, ανά πεντάλεπτα, με συγκεκριμένες μυικές ομάδες. Ένα πεντάλεπτο αφοσιώνει στους μύες του άνω σημείου του σώματος, ένα δεύτερο στους μύες των ποδιών και ένα τρίτο πεντάλεπτο στους κοιλιακούς της. Το τελευταίο πεντάλεπτο της προπόνησής της η σταρ κλείνει, ξανά, με αερόβια άσκηση, η οποία την βοηθάει να αποφύγει τα πιασίματα και τα τραβήγματα των μυών.

Διαβάστε ακόμα:
Pink: Η fitness ρουτίνα που την βοηθάει να ανακτήσει την σιλουέτα της, μετά την γέννα
Πώς θα ανακουφίσετε τα πονεμένα πόδια;
Αποκτήστε τους τέλειους κοιλιακούς με μία μόνο άσκηση!