Πώς να μείνετε πιστή στην fitness ρουτίνα σας

Πώς να μείνετε πιστή στην fitness ρουτίνα σας

Η personal trainer των stars, Tracy Anderson, μοιράζεται τα tips για να εντάξουμε στην ζωή μας την γυμναστική

Το να γραφτούμε στο γυμναστήριο είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο- όλοι το έχουμε, κατά καιρούς, κάνει, αλλά το να κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής μας είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. Η personal trainer των stars, Tracy Anderson, μοιράστηκε, με το Health.com τα tips της για να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, και να μην σκεφτούμε στιγμή να τα παρατήσουμε.

1)Αντιμετωπίστε την άσκηση ως δεδομένο
Είναι αστείο το πόσοι άνθρωποι βουρτσίζουν, καθημερινά τα δόντια τους, ή δεν χάνουν το ραντεβού τους για μανικιούρ, αλλά δεν μπορούν να βάλουν στην καθημερινότητά τους την επίσκεψη στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι, μετά το πρώτο διάστημα, και μόλις αρχίσετε να βελτιώνεστε, η γυμναστική μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστική με μία επίσκεψη στο κομμωτήριο.

2)Φέρτε τις ασκήσεις στα μέτρα σας
Μην βάζετε στόχους που ουδεμία σχέση έχουν με εσάς και την φυσική σας κατάσταση. Παραμείνετε επικεντρωμένη στον εαυτό σας, στον προσωπικό σας ταξίδι, και τους λόγους για τους οποίους αποφασίσατε να γυμναστείτε

3)Γίνετε εγωίστριες
Οι γυναίκες είμαστε πολύ δοτικές από την φύση μας- εάν κάποιος μας χρειάζεται, έχουμε την τάση να τα παρατάμε όλα για να τον στηρίξουμε. Δείτε το ως εξής: εάν έχετε μία ώρα γυμναστικής αποκλειστικά για τον εαυτό σας, θα είστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση και, ως εκ τούτου, θα μπορείτε ευκολότερα να βοηθήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας, σε ό, τι χρειαστούν.

4)Βρείτε παρέα
Είναι πολύ βοηθητικό, ειδικά αν ξεκινάτε γυμναστήριο. Συνήθως ο λόγος που παραμελούμε τις επισκέψεις μας είναι το γεγονός ότι δεν νιώθουμε ιδιαίτερα άνετα. Η άσκηση με έναν δικό μας άνθρωπο μας δημιουργεί και την υποχρέωση να μην τον αφήσουμε μόνο του, αλλά και την οικειότητα που χρειαζόμαστε με τον χώρο.

5)Μην είστε σκληρή με τον εαυτό σας
Μην περιμένετε ότι θα μπορείτε να κάνετε, εξαρχής, όλες τις ασκήσεις. Κάντε όσες επαναλήψεις μπορείτε και, την επόμενη φορά, προσθέστε μία με δύο επιπλέον. Το ίδιο ισχύει και με τον αριθμό των επισκέψεών σας στο γυμναστήριο: ξεκινήστε με 2- 3 φορές την εβδομάδα και, στην πορεία, προσθέστε κι άλλες.

Διαβάστε ακόμα:
Realryder: Ένα επαναστατικό ποδήλατο με το οποίο καίτε 600-800 θερμίδες ανά προπόνηση!
Ασκήσεις για τέλεια κοιλιά και γλουτούς!
Aνόρθωση γλουτών με μία μόνο άσκηση; Γίνεται!