Δοκιμάσαμε aerial yoga και ιδού οι εντυπώσεις μας!

Δοκιμάσαμε aerial yoga και ιδού οι εντυπώσεις μας!

Τελικά δεν ήταν καθόλου επικίνδυνο και στο τέλος αισθανθήκαμε πολύ καλύτερα

Από τα πιο ωραία και πραγματικά χρηστικά events που έχω παρεβρεθεί και συμμετάσχει, ήταν το aerial yoga session στο Swaha Yoga Center στην Ακρόπολη. Εκεί δοκίμασα για πρώτη φορά την aerial yoga, βλάποντας από πρώτο χέρι τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Στην αρχή, μη έχοντας ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο, όλες οι κοπέλες του group αντιδράσαμε επιφυλακτικά, όμως η Τάνια και ο Βαγγέλης- οι δάσκαλοί μας μας καθοδήγησαν σε ένα απολαυστικό, αναζωογονητικό μάθημα που κατέληξε σε μία υπέροχη εμπειρία. Αφεθήκαμε στα πανιά, αγνοώντας το βάρος μας, αιωρηθήκαμε διώχνοντας την κακή ενέργεια και χρησιμοποιήσαμε το βάρος και την ισορροπία μας για να γυμνάσουμε το κορμί μας δυναμικά, βελτιώνοντας την στάση του σώματός μας.

Καταφέραμε να ανέβουμε ψηλά, να γυμνάσουμε όλο μας το σώμα κάνοντας πράγματα που μας φάνταζαν απίθανα για πρώτη φορά με τη σωστή καθοδήγηση. Φεύγοντας από το μάθημα, φανερά ανανεωμένες συνεχίσαμε να νιώθουμε την επίδραση του session στο σώμα μας, μιας και κάθε σημείο είχε γυμναστεί δυναμικά και αρκετά. Πραγματικά καταλήξαμε στο ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερη μορφή άσκησης, απόλυτα ασφαλή, ολιστική που όχι μόνο γυμνάζει αλλά μας βοηθά να αποβάλλουμε την κακή ενέργεια και μας κάνει κάθε φορά να εκπλήσσουμε τον εαυτό μας βλέποντας τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος. Είναι κάτι διαφορετικό και καθόλου βαρετό που προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Φυσικά χρειάζονται άνετα ρούχα, που αγκαλιάζουν και προστατεύουν το σώμα, όπως η νέα σειρά One Fits All by Undercolors of Benetton την οποία γνωρίσαμε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες για να την αξιολογήσουμε. Οπότε δοκιμάσαμε ουσιαστικά δύο πράγματα μαζί, που μας άφησαν την πιο όμορφη και θετική αίσθηση: άνεση και στυλ που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ελεύθερες σε κάθε κίνηση.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη δική μου εμπειρία στην παραπάνω gallery....

Διαβάστε ακόμη:

Life coaching με το Better Life Day και κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

Μασάζ με μηλόξυδο και αντίο κυτταρίτιδα!