Αποκτήστε την επίπεδη κοιλιά της Beyonce και της Kelly Osbourne με χούλα χούπ!

Αποκτήστε την επίπεδη κοιλιά της Beyonce και της Kelly Osbourne με χούλα χούπ!

10 λεπτά χούλα χούπ την ημέρα, την κοιλιά σας κάνει...πέρα;

Βγάλατε τα καλοκαιρινά από την ντουλάπα και διαπιστώσατε ότι δεν μπαίνετε σε κανένα ρούχο; Ούτε σε αυτό το καταπληκτικό μαγιό που τόσες οικονομίες κάνατε για να το αποκτήστε; Τα πράγματα είναι σοβαρά, πολύ σοβαρά και εμείς σας αποκαλύπτουμε πως μέσα σε λίγες εβδομάδες μπορείτε να αποχαιρετήσετε μια και καλή την φουσκωμένη σας κοιλίτσα.

Πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα χνάρια της Beyonce και της Kelly Osbourne που ξεκινούν και τελειώνουν την ημέρα τους, με χουλά χουπ.

Το έλεγε η Άννα Βίσση "Χούλα χουπ μωρό μου" αλλά τότε την δεκαετία του ' 80 που να φανταζόταν κανείς ότι το στεφάνι ή χούλα χουπ θα ήταν το απόλυτο trend της γυμναστικής στην Αμερική το 2013!

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail μια γυναίκα που έκανε συστηματικά χούλα χουπ, 5 λεπτά το πρωί και 5 λεπτά το βράδυ, κατάφερε να χάσει 2 κιλά και να αποκτήσει μια επίπεδη κοιλιά μέσα σε 6 εβδομάδες.

Απλά, οικονομικά και...σπιτικά! Ούτε χρόνο χάνετε στις μετακινήσεις, ούτε αδειάζει η τσέπη σας πληρώνοντας ένα personal trainer.

Διαβάστε επίσης:

Οι 10 υπερτροφές για επίπεδη κοιλιά: Η Νίκη Κάρτσωνα σας τις αποκαλύπτει!

Αυτές είναι τα αντιγηραντικά superfoods που πρέπει να βάλετε τώρα στη διατροφή σας!

Εξαφανίστε την κοιλίτσα και βγείτε στην παραλία με το κεφάλι ψηλά!