Το απόλυτο τρικ για να γίνουν οι κοιλιακοί σας πιο… πέτρα από ποτέ!

Το απόλυτο τρικ για να γίνουν οι κοιλιακοί σας πιο… πέτρα από ποτέ!

Είναι απλό και όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε

Κοιλιακοί. Μια τόσο ιδιαίτερη περιοχή. Θέλει σωστή διατροφή και άσκηση για να αποκτήσουν γράμμωση. Οι περισσότεροι ξεκινάνε και κάνουν ασταμάτητα κοιλιακούς χωρίς να σκέφτονται και προπάντων χωρίς να αναπνέουν σωστά. Εκεί έγκειται λοιπόν και το πρόβλημα. Για super αποτελεσματικότητα των ασκήσεων θα πρέπει να αναπνέετε σωστά και φυσικά να είσαστε καλά συγκεντρωμένοι στην άσκηση.


Προσηλωθείτε και κάνετε εικόνα στο μυαλό σας τη διαδικασία της άσκησης. Προσπαθήστε διαρκώς να σκέφτεστε το στόχο σας. Το απόλυτο μυστικό; Η αναπνοή. Πολλοί κρατάνε την αναπνοή τους κατά την άσκηση. Η καθηγήτρια του pilates μου εκμυστηρεύτηκε το εξής αποτελεσματικό μυστικό: όταν βρίσκεστε ξαπλωμένοι στο χαλάκι πάρτε μια πολύ βαθιά εισπνοή, φέρνοντας τον αέρα ψηλά στα πλευρά σας. Κατά την άνοδό σας σφίγγετε όσο πιο δυνατά μπορείτε την κοιλιά σας και εκπνέετε δυνατά, βγάζοντας όλο τον αέρα προς τα κάτω.

Δοκιμάστε το τρικ και θα μας θυμηθείτε. Τυχαία νομίζετε όλοι οι γυμναστές εισπνέουν και εκπνέουν δυνατά; Κάντε θόρυβο και μην ντρέπεστε. Για το καλό σας είναι! Καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα

Αποκτήστε hot οπίσθια, με 3 απλές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις!

Vacu power: Το μηχάνημα-σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια!

Νέο fitness trend: Γυμναστείτε με τα τακούνια σας