Κοιλιακοί ώρα μηδέν: Μικρά tips για να αποκτήσετε την γράμμωση που ονειρεύεστε

Κοιλιακοί ώρα μηδέν: Μικρά tips για να αποκτήσετε την γράμμωση που ονειρεύεστε

Δείτε την διαφορά άμεσα, με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα και την άσκησή σας

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύτηκε μία άψογα γραμμωμένη κοιλιά; Η αλήθεια είναι ότι οι πολυπόθητοι κοιλιακοί δεν είναι αποτέλεσμα μόνο άσκησης, αφού εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τροφές που καταναλώνουμε. Υπάρχουν, παρόλα αυτά, μερικά tips που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάψουμε αποτελεσματικότερα το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και να αποκτήσουμε την γράμμωση που θέλουμε. Διαβάστε και εφαρμόστε τα!

1) Στοχεύστε στο σύνολο
Για να κάψουμε μισό κιλό λίπους, από την περιοχή της κοιλιάς χρειαζόμαστε να κάνουμε περίπου 250.000 κοιλιακούς. Γι' αυτό είναι χρησιμότερο να επικεντρωθούμε στις μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες, όπως οι γλουτοί και οι τετρακέφαλοι. Αυτό θα μας βοηθήσει να κάψουμε πολλές θερμίδες μετά την άσκηση, με συνέπεια να κάψουμε το λίπος και από την περιοχή της κοιλιάς.

2) Δώστε τα όλα
Έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι κοιλιακοί έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνονται σε γρήγορους ρυθμούς γιατί, όταν επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, οι μύες μας χρειάζονται μεγαλύτερα ποσοστά δύναμης. Χρησιμοποιείστε μία μπάλα για καλύτερα αποτελέσματα και δώστε τα όλα!

3) Γυμναστείτε όλη μέρα
Ένας απλός τρόπος να κάψετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς είναι να ενδυναμώσετε τους εσωτερικούς μύες σας (αυτούς που βρίσκονται κάτω από την περιοχή που σχηματίζεται το πολυπόθητο six- pack). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μετακινήσετε, προς την σπονδυλική στήλη, την περιοχή του αφαλού σας και να μείνετε εκεί για 10 δευτερόλεπτα αναπνέοντας κανονικά. Επαναλάβετε την διαδικασία πέντε φορές. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε- στο αυτοκίνητο, το γραφείο ή τον καναπέ σας. Κάντε το όσες φορές μπορείτε μέσα στη μέρα και θα νιώσετε τα αποτελέσματα άμεσα.

Διαβάστε ακόμα:
4 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε μετά την άσκηση
Πότε μία γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται!
To πιο καυτό κολάν λέγεται yoga pants και είναι... διαφανές! (video)