4 μυστικά για να περάσεις αξέχαστες διακοπές

Πατούλια Κατερίνα
4 μυστικά για να περάσεις αξέχαστες διακοπές

Ονειρεμένες διακοπές

Οι διακοπές θα περάσουν γρήγορα, οι αναμνήσεις όμως θα μείνουν. Τι διακοπές θες να κάνεις; Πάρε την απόφαση. Διακοπές από εκείνες που τις θυμάσαι μια ζωή ή διακοπές γεμάτες γκρίνια ή βαρεμάρα.

Εδώ σου έχουμε τέσσερα μυστικά για τις διακοπές της ζωής σου.

Κάνε σιωπηλές όλες τις συζητήσεις στο Facebook κι όλα εκείνα τα εκνευριστικά emails:

Αν κάτι πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί όσο εσύ θα κάνεις διακοπές, αποφάσισε να το λύσεις είτε νωρίς το πρωί, είτε αργά το βράδυ. Μια φορά τη μέρα, εκείνη που θα ανοίγεις τα δεδομένα και θα δαπανάς μόνο 10 λεπτά για να λύσεις κάθε πρόβλημα, στη δουλειά ή την υπόλοιπη ζωή σου. Κατά τα άλλα, wifi κλειστόν!

Δοκίμασε διαφορετικά πράγματα: Από τα φαγητά και τις παραλίες, μέχρι τα κοκτέιλς και τις εμπειρίες. Εσύ που δεν έκανες surfing, φέτος θα κάνεις. Εσύ που έλιωνες στην ξαπλώστρα, φέτος θα κάνει αναρρίχηση. Γενικά, δοκίμασε νέες εμπειρίες και θα μας θυμηθείς.

Ξεκόλλα από το Ιnstagram! Μην τραβάς συνεχώς φωτογραφίες. Εννοείται πως θα φωτογραφήσεις εκείνα τα ιδιαίτερα τοπία, αλλά προσπάθησε να μην είσαι συνεχώς με τo κινητό. Ας γίνουν τα μάτια σου η φωτογραφική μηχανή της καρδιάς σου.

Μην, επαναλαμβάνω μην κολλάς στα αρνητικά: Πήγες στο νησί και έχει 9 μποφόρ; Σου έσκασε το λάστιχο; Έμεινες από δίσκο πλατό; Δεν σταματούν να κλαίνε τα παιδιά; Ό,τι κι αν πάει στραβά, δες το χαρούμενα και διασκέδασέ το!