Αγάπη-Σχέσεις: Τι κρύβεται στο "υπόγειο" του νου μας;

Αγάπη-Σχέσεις: Τι κρύβεται στο "υπόγειο" του νου μας;

Ένα σεμινάριο self help που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς! 

Αγάπη, σύνδεση, επικοινωνία, τρυφερότητα, έρωτας, συνύπαρξη, ζωή.

Απαραίτητα; Ναι. Σε ανεπάρκεια; Σίγουρα. Σε δυσλειτουργία; Συχνά. Σε σύγχυση; Πιθανότατα. Γιατί;


«Κάθε σημαντική σχέση που δημιουργούμε στη ζωή μας είναι η αντανάκλαση των σχέσεων που είχαμε με έναν από τους δυο γονείς μας. Μέχρι να ξεκαθαρίσουμε αυτή την πρωταρχική σχέση δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που πραγματικά ζητάμε στη σχέση μας», μάς εξηγεί η Σύμβουλος NLP Βίκυ Τσουλοχοπούλου-Λίγγρη ( NLP- ή Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός, όπως λέγεται στα ελληνικά- είναι μία μέθοδος αυτοβελτίωσης που μέσα από συγκεκριμένα "εργαλεία" σε βοηθάει να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω και σε βοηθάει να αλλάξεις τη ζωή σου, άμεσα).


«Οι σχέσεις μας είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Ό,τι δεν μας αρέσει στους ανθρώπους με τους οποίους σχετιζόμαστε, είναι αυτό που μας ενοχλεί στον εαυτό μας και δεν μπορούμε να το παραδεχτούμε. Χρειάζεται, λοιπόν, να μάθουμε πρώτα για εμάς, για τις επιλογές μας, για τα κριτήρια των επιλογών μας, τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούμε να τα τακτοποιήσουμε όλα με τη λογική», λέει η Βίκυ Τσουλουχοπούλου-Λίγγρη.

Τι κρύβεται στο "υπόγειο" του νου μας; Πώς θα κάνω επιτέλους τις σχέσεις που μου αξίζουν; Αυτά και πολλά άλλα θα διαπιστώσεις και θα ξεκινήσεις να "δουλεύεις" στο σεμινάριο "Αγάπη - Σχέσεις" που διοργανώνεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Κέντρο Αυτοβελτίωσης "Αμάλθεια".

Η ευτυχία, η αρμονία, η συνύπαρξη- και τελικά, η ζωή που ονειρεύεσαι να ζεις- είναι στο χέρι σου!


Κόστος σεμιναρίου 200 ευρω+ΦΠΑ

Περισσότερες πληροφορίες για το NLP, την Αμάλθεια και τις δράσεις της εδώ