6 σκέψεις που κάνουμε όλες οι γυναίκες, λίγο πριν το καλοκαίρι

Ερμιόνη Σαρρή
6 σκέψεις που κάνουμε όλες οι γυναίκες, λίγο πριν το καλοκαίρι

Αντιθέτως οι άντρες, δεν προβληματίζονται για κανένα από όλα αυτά!

Και όταν ξαφνικά οι φίλοι σου ετοιμάζουν βαλίτσα για το νησί , ξαφνικά καταλαβαίνεις πως έφτασε το καλοκαίρι. Πόσες σκέψεις όμως σου έρχονται στο μυαλό όταν φτάνει ο Απρίλιος και χωρίς να το καταλάβεις έχεις βρεθεί με το λουλουδάτο στεφανάκι της Πρωτομαγιάς στο κεφάλι; Εμείς οι γυναίκες ανεβαίνουμε το δικό μας «Γολγοθά» κάθε καλοκαίρι, σε αντίθεση με τον αντρικό πληθυσμό που δεν έχει να προβληματιστεί με τίποτα απολύτως (μόνο για το αν θα πιει μικρή ή μεγάλη μπύρα στην παραλία).

Μαζί θα το περάσουμε και αυτό κορίτσια. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις δικές μας σκέψεις και τους δικούς μας «πόνους» για ακόμα μία σεζόν.

summer giphy e238f

Πρέπει να αδυνατίσω: Κακά τα ψέματα, κορίτσια, όσες δίαιτες και αν κάναμε το χειμώνα, όσες ώρες και αν περάσαμε λαχανιασμένες πάνω σε ένα διάδρομο γυμναστικής, ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένες. Και ποια είναι τέλεια σε ετούτο εδώ τον κόσμο; Καμία, και ας το παραδεχτούμε πως με το που μπαίνει ο Απρίλιος αρχίζουμε τους αναστεναγμούς. «Είμαι πρησμένη, έχω πλαϊνά παχάκια στην κοιλιά, τα πόδια μου δε λένε να γραμμώσουν»

Τι μαγιό να αγοράσω: Οι άντρες δε χρειάζεται να προβληματιστούν. Οι επιλογές είναι δύο (για να μην πούμε μία) ενώ εμείς πρέπει να διανύσουμε εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα σε καταστήματα για να βρούμε αυτό που ταιριάζει τέλεια στο σώμα μας. Εκτός από το σχέδιο ( μπικίνι, ολόσωμο, ψηλόμεσο, στράπλες, τριγωνάκι, brazilian και άλλα πολλά), ψάχνουμε για το ιδανικό χρώμα και μοτίβο. Άσε που κινδυνεύουμε να βγούμε στην παραλία και να φορά το ίδιο ακριβώς και κάποια άλλη. Ουφ!

Μήπως να ξεκινήσω νωρίτερα την ηλιοθεραπεία;: Ενώ όλες γνωρίζουμε πως οι ακτίνες του ηλίου είναι σχεδόν «εγκληματικές» τις μεσημεριανές ώρες, κάνουμε το λάθος και πηγαίνουμε για ηλιοθεραπεία ακριβώς τότε. Όλες θέλουμε μαυρισμένη- μπρονζέ επιδερμίδα για να φορέσουμε τα κοντά μας φορέματα και να μη φαίνεται η κυτταρίτιδα, απλά ας μην ξεχνάμε το αντηλιακό (50άρι κορίτσια, μην το ξεχνάτε) και ας αποφεύγουμε τις «επικίνδυνες» ώρες. Θα μαυρίσουμε και έτσι, ας προστατέψουμε λοιπόν το δερματάκι μας.

Πω, πω πάλι... ξύρισμα: Έλα, παραδέξου το, το ξύρισμα είναι ένας από τους πιο επίπονους καλοκαιρινούς εφιάλτες του γυναικείου φύλου. Γιατί το χειμώνα όσο κοκέτες και αν έχουμε γεννηθεί, δεν είμαστε και με το ξυραφάκι στο χέρι. Ποια από εμάς δεν έχει καθυστερήσει καμιά βδομαδούλα το ραντεβού για την αποτρίχωση;Το καλοκαίρι όμως πώς θα βάλουμε το σορτς, πώς θα πάμε στην παραλία αν δεν λάμπει η επιδερμίδα μας; Μόνο που το σκέφτηκα, συγχύστηκα.

Η κυτταρίτιδα θα φύγει ποτέ;: Ας συμφιλιωθούμε πια με την ιδέα πως ο φλοιός πορτοκαλιού υπάρχει ακόμα και στα αγγελάκια της Victoria’s Secret. Δε θα παρατήσουμε τόσο εύκολο το πρότζεκτ «Κυτταρίτιδα αντίο» αλλά πώς να το κάνουμε, είναι κομμάτι του εαυτού μας. Θα γυμναστούμε, θα κάνουμε τη σωστή μας διατροφή, θα δοκιμάσουμε τις φυσικές συνταγές και ό,τι καταφέρουμε.

girls at beach giphy cae00

Ο μισθός «έβγαλε» πάλι φτερά: Τα έξοδά μας όλους αυτούς του καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται με ταχύτητα φωτός. Θέλουμε καινούργια ρούχα, παπούτσια και... διακοπές. Διακοπές, η λέξη που κάνει ντιν νταν ντον στο μυαλό μας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο. Πού θα πάμε; Και αν είμαστε δεσμευμένες, πώς θα καταφέρουμε να πάμε και με το σύντροφο και με τις φίλες μας; Ειδικά οι ελεύθερες θέλουμε κάθε Σαββατοκύριακο να βρισκόμαστε σε κάποιο νησί (δες Μύκονοοοοος) να ξενυχτάμε, να χορεύουμε και να αναζητάμε τον Mr. Perfect σε κάποιο σοκάκι.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το no.1 στυλ μαγιό που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι!

3 «μαγικοί» χυμοί για να αντιμετωπίσεις άμεσα την κυτταρίτιδα!

Κυτταρίτιδα: 4 ασκήσεις για να την εξαφανίσεις