Περνάς μια κακή φάση; Αυτά είναι τα μυστικά για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου!

Περνάς μια κακή φάση; Αυτά είναι τα μυστικά για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου!

Ιδού τι κάνουν οι γυναίκες που έχουν πάντοτε καλή διάθεση

Άγχος στη δουλειά, τεράστιος φόρτος εργασίας, πολλή πίεση και νεύρα, τσακωμοί με το σύντροφό σου και η... όλη τρέλα δε συμμαζεύεται. Ναι, περνάς μια περίεργη φάση και δυστυχώς η διάθεσή σου δεν είναι και στα καλύτερά της. Υπάρχει άραγε τρόπος να τη βελτιώσεις και να καταφέρεις επιτέλους να δεις τα πράγματα με μια άλλη πιο θετική ματιά;

Εμείς θα σου δώσουμε ένα χέρι βοηθείας παρουσιάζοντάς σου τα μυστικά των ανθρώπων που είναι πάντοτε ευδιάθετοι και χαρούμενοι (σίγουρα ξέρεις κι εσύ έναν τέτοιο, με τον οποίο απορείς καθημερινά πώς καταφέρνει και είναι τοοοόσο καλά). Πάμε να τα δούμε:

1. Ξυπνάνε είκοσι λεπτά νωρίτερα και δίνουν χρόνο στον εαυτό τους να χαλαρώσουν και να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ηρεμία. Απολαμβάνουν με την ησυχία τους ένα ζεστό καφέ ή τσάι, κάνουν ένα χαλαρό ντους και ετοιμάζονται για τη δουλειά τους χωρίς να τρέχουν σαν τρελοί. Αυτό τους βοηθά να ξεκινούν όμορφα τη μέρα τους και να μην έχουν άγχος από το πρώτο λεπτό που ανοίγουν τα βλέφαρά τους.
2. Κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα. Ο ποιοτικός ύπνος τους βοηθά να ξυπνούν με μεγαλύτερη ευκολία και φυσικά με καλύτερη διάθεση. Απλά σκέψου πόσο κακοδιάθετη ξυπνάς όταν έχεις απολαύσει μόλις 4-5 ώρες ύπνου. Φτιάξε ένα σωστό πρόγραμμα και φρόντισε να το ακολουθείς πιστά.

goodmood3 26508


3. Γυμνάζονται καθημερινά για τουλάχιστον μισή ώρα! Τι κι αν σου φαίνεται μικρή αυτή η προπόνηση; Πίστεψέ μας αρκεί για να παράγεις τις απαραίτητες ενδορφίνες που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου στο λεπτό. Βγες για περπάτημα, κάνε ποδήλατο, επισκέψου το γυμναστήριό σου και πολύ σύντομα θα δεις πόσο καλύτερα θα αισθανθείς.
4. Προσπαθούν με απλούς τρόπους να βελτιώνουν τη διάθεσή τους. Αφιερώνουν λίγη ώρα από τον ελεύθερο χρόνο τους για τον εαυτό τους και μόνο. Ακούν την αγαπημένη τους μουσική, βλέπουν ένα επεισόδιο από την σειρά που παρακολουθούν,, μιλούν στο τηλέφωνο με αγαπημένα τους πρόσωπα ή βγαίνουν μια σύντομη βόλτα μαζί τους. Γενικότερα δεν αφήνουν τον εαυτό τους να πέσει ψυχολογικά.

goodmood6 450bb


5. Έρευνες έχουν δείξει πως τα άτομα που έχουν κατοικίδιο τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένα! Αν, λοιπόν, έχεις έναν πιστό φίλο που σε περιμένει στο σπίτι, φρόντισε να περνάς μαζί του περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα σου, παίζοντας μαζί του ή απλώς χαλαρώνοντας αγκαλιά του. Ναι, τα πλασματάκια αυτά έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις πιο χαρούμενη!
6. Τέλος, τις ημέρες που απλώς δε βρίσκονται και στο καλύτερο mood το αποδέχονται και πείθουν τον εαυτό τους πως αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Δε γκρινιάζουν διαρκώς και δε δραματοποιούν καταστάσεις.

Διάβασε ακόμα

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2016: Οι συμβουλές μας για καλύτερη υγεία και μακροζωία!

Έρευνα: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κοιμούνται περισσότερο από τους άντρες;