Τα resolutions που δεν έχεις σκεφτεί αλλά πρέπει να κάνεις

Πατούλια Κατερίνα
Τα resolutions που δεν έχεις σκεφτεί αλλά πρέπει να κάνεις

Η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου κλείνει τη χρονιά με εκείνα τα resolutions που μπορεί να μην σου έχουν περάσει από το μυαλό αλλά πρέπει να κάνεις.

Τα resolutions που δεν έχεις σκεφτεί αλλά πρέπει να κάνεις! H Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι έµπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάµεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και λίγο πριν μπει το 2024, μας παρουσιάζει εκείνες τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για τη νέα χρονιά. Και μην φανταστείς τις κλασικές αποφάσεις, τους στόχους που βάζεις στην αρχή κάθε νέου χρόνου!

«Κάθε χρόνο, πολλές από εμάς βάζουμε στόχους και αποφασίζουμε να κάνουμε διάφορες αλλαγές στη ζωή μας. Όμως, πέρα από τις γνωστές αποφάσεις για διατροφή, γυμναστική και εξωτερική εμφάνιση, υπάρχουν κάποια resolutions που πολλές φορές παραμερίζουμε. Αυτά τα αποκλεισμένα σκέφτηκα για εσάς, για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ισχυρή και ισορροπημένη ζωή» τονίζει η ειδικός.

resolutions.jpg
  1. Να καλλιεργήσω τον εσωκεντρισμό μου: Εσωκεντρισμός σημαίνει να ευθυγραμμίσω το πνεύμα, την ψυχή μου και τις δράσεις μου και να φροντίσω τον εαυτό μου χωρίς ενοχές, αναπολογητικά. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, μια καλή αρχή θα είναι να διαβάσετε το βιβλίο «Εσωκεντρισμός, πώς να ζήσεις αναπολογητικά σ’ ένα κόσμο γεμάτο ενοχές».
  2. Να εξασφαλίσω χρόνο για τους στόχους μου: Στην καθημερινή μας ζωή, συχνά ξεχνάμε να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και στους δικούς μας στόχους. Προγραμματίστε συγκεκριμένο χρόνο μέσα στην ημέρα μόνο για τους δικούς σας 1-2 σημαντικούς στόχους, ιδανικά πριν ξεκινήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα.
  3. Να αγαπήσω την διαρκή μάθηση και την πρόκληση: Το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει σε εγρήγορση είναι να εξελισσόμαστε και να μαθαίνουμε διαρκώς. Πάντα υπάρχει κάτι νέο προς μάθηση. Επενδύστε στην ανάπτυξή σας, είτε μέσω βιβλίων, είτε με μαθήματα σε κάποιο νέο ενδιαφέρον που έχετε, είτε μέσω του Nama Tribe, της πλατφόρμας Coaching και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Ελλάδα.
  4. Να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο: Μετά από 2 δεκαετίες στο coaching μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το καλύτερο αντίδοτο στη θλίψη ή τη μιζέρια είναι να βοηθάμε άλλους. Η εθελοντική εργασία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνεισφέρετε στην κοινότητά σας και να νιώσετε ικανοποίηση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για εσάς από το να βοηθήσετε τους άλλους.
  5. Να βρω ένα «accountability partner» δηλαδή κάποιoν που να σας συντροφεύει, να σας παρακινεί και να σας κρατάει υπόλογο στις δεσμεύσεις σας απέναντι στο εαυτό σας.
  6. Να μάθω να κοιμάμαι καλύτερα: Ο καλός ύπνος είναι κρίσιμος για την υγεία και την ευημερία. Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για την υγιεινή του ύπνου και χτίστε συνήθειες για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας.

«Αυτά τα resolutions μπορεί να μην είναι τα πιο δημοφιλή, αλλά είναι εξίσου σημαντικά για την ευημερία και την εξέλιξή σας. Καθώς ξεκινάτε αυτή τη νέα χρονιά, σκεφτείτε να προσθέσετε αυτά τα στοιχεία στη λίστα σας.

Μην ξεχνάτε ότι η προσωπική ανάπτυξη και η ισορροπία είναι εξίσου σημαντικές με τους στόχους που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση ή την οικονομική ευχέρεια. Και θυμηθείτε πάντα, η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας αξίζει κάθε προσπάθεια», εξηγεί η Νάνσυ Μαλλέρου!

_MG_0239S.jpg

Καλύτερα Γίνεται και το 2024. Το νέο ημερολόγιο της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μόλις κυκλοφόρησε!

Η έμπειρη coach και ιδρύτρια της Life Clinic Group μάς προσκαλεί να καλωσορίσουμε το 2024 με αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα γιατί: «Πάντα υπάρχει κάτι μαγικό στην αρχή ενός νέου έτους. Ένα φλερτ με το άγνωστο και η δυνατότητα για νέες αρχές».

Το Ημερολόγιο «Καλύτερα Γίνεται» της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει γίνει πλέον θεσμός. Κάθε χρόνο βρίσκεται στις τσάντες και τα γραφεία χιλιάδων ανθρώπων που επιδιώκουν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, και να δουν τις δυνατότητές τους να εκτοξεύονται!

COVER_MALLEROU_LOW.jpg