Θα σου δείξουμε τέσσερις τρόπους για να αγαπήσεις ξανά το σώμα σου

Θα σου δείξουμε τέσσερις τρόπους για να αγαπήσεις ξανά το σώμα σου

Για να το θαυμάσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να το αγαπήσεις εσύ

Όλοι οι γυναίκες έχουμε στιγμές κατά τις οποίες γινόμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας. Είναι όμως πολύ σημαντικό να χτίσουμε μια σχέση αγάπης με το σώμα μας. Οι ειδικοί έχουν μερικούς τρόπους να μας κάνουν να το αγαπήσουμε ξανά και δεν χρειάζονται κόπο, αλλά διάθεση.


Φέρσου στο σώμα σου σαν να είναι φίλος σου
Αγαπάς τους φίλους και την οικογένειά σου και δεν τους προσβάλλεις για τις ατέλειες τους. Αυτή τη συμπεριφορά πρέπει να έχεις και προς το σώμα σου. Την επόμενη φορά που είσαι έτοιμη να εκτοξεύσεις κακία για τα σωματικά σου προσόντα αναρωτήσουν αν αυτή την παρατήρηση θα την έλεγες για το σώμα μιας φίλης σου. Αν η απάντηση είναι "όχι" τότε μην την ξανασκεφτείς για σένα.

Βρες χρόνο για το σώμα σου
Ακούγεται γενικό και ακατανόητο. Στην σημερινή εποχή που ζούμε, όμως, δεν υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε χρόνο με το σώμα μας. Τι σημαίνει αυτό; Αντί να κάνεις ένα γρήγορο ντους κάνε ένα αφρόλουτρο σαν άλλη Κλεοπάτρα. Κάνε το συνήθεια και θα αρχίσεις να βλέπεις τη σχέση με το σώμα πιο ουσιαστική.

Αγόρασε ρούχα που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου
Αντί να φοράς το ίδιο σουτιέν χρόνια -το οποίο όπως ισχυρίζεσαι ότι είναι το πιο βολικό που έχεις φορέσει- αγόρασε καινούρια σετ και φόρεσέ τα. Την ίδια συμβουλή σου δίνουμε και με τα ρούχα. Εφοδιάσου με σέξι κομμάτια που αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία και που θα σε κάνουν να ερωτευτείς η ίδια το σώμα σου.

Πες ευχαριστώ στο σώμα σου
Πρέπει να πιστέψεις πως καμία γυναίκα δεν έχει αψεγάδιαστο σώμα. Ναι, ούτε τα κορίτσια της Victoria's Secret. Kαι αφού αποδεχτείς την παραπάνω αλήθεια ξεκίνησε μία αθλητική δραστηριότητα που θα το βοηθήσει να μείνει σε φόρμα. Yoga, ποδήλατο, χορό... οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σου αποδεικνύει πως το σώμα σου μπορεί να καταφέρει πολλά. Όταν δεις αυτή την πλευρά του τότε θα το εκτιμήσεις πολύ περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη:

Ενοχλητικό «σωσιβιάκι»; Εξαφανίστε τα πλαϊνά παχάκια με αυτό το πρόγραμμα!