Kακιές συνήθειες: 'H μήπως και όχι;

Ερμιόνη Σαρρή
Kακιές συνήθειες: 'H μήπως και όχι;

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τις τύψεις στην άκρη!

Συνηθίζετε να φεύγετε από το σπίτι ενώ δεν έχετε στρώσει το κρεβάτι σας ; Σας κάνουν παρατήρηση για τον τρόπο που μασάτε την τσίχλα σας; Μάθετε, λοιπόν, πως ίσως μέχρι τώρα γνωρίζατε κάτι παραπάνω από αυτούς που σας κακολογούν και την επόμενη φορά...απαντήστε τους ανάλογα!


Μασάτε συνεχώς τσίχλα: Ναι δεν αμφιβάλλει κανείς πως κάποιες φορές το μάσημα της τσίχλας ακούγεται ενοχλητικό στα αυτιά των άλλων, αλλά να ξέρετε πως εκείνη την ώρα ενεργοποιεί 8 τμήματα του εγκεφάλου και βελτιώνει την αυτοσυγκέντρωσή σας. Αρκεί να μασάτε διακριτικά, βέβαια.


Αμελείτε τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού: Αν και πρέπει να το παραδεχτείτε πως είναι από τις χειρότερες συνήθειές σας, επιστήμονες Βρετανικού πανεπιστημίου δήλωσαν πως η υπερβολική καθαριότητα ενός σπιτιού το κάνει να μοιάζει αποστειρωμένο και οι ένοικοι γίνονται πιο ευάλωτοι σε μικρόβια και αλλεργίες. Απλά μη το βρείτε σα δικαιολογία και καταλήξετε να συγκατοικείτε ξαφνικά με την μικρή Τερέζα.


Πίνετε αλκοόλ: Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Προς Θεού! Έρευνες απλώς έδειξαν πως η κατανάλωση μερικών αλκοολούχων ποτών ( με μέτρο και σύνεση πάντα) μπορεί να προστατέψει την υγεία σας. Το κόκκινο κρασί, για παράδειγμα, προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις και κάποιους τύπους καρκίνου. Αν, λοιπόν, δεν το παρακάνετε, το κρασί θα μείνει για πάντα φίλος σας!

Διαβάστε ακόμα:

Μάθετε 4 απλούς τρόπους να αποφεύγετε τα μικρόβια στο γυμναστήριο!

Τα πόδια μας, δείκτης υγείας: 7 προβλήματα υγείας που μπορούν να αποκαλύψουν