Η πιο έξυπνη και πρωτοποριακή εκστρατεία για το ηλεκτρονικό κάπνισμα!

Η πιο έξυπνη και πρωτοποριακή εκστρατεία για το ηλεκτρονικό κάπνισμα!

Η Νοbacco για μία ακόμη φορά πρωτοτυπεί!

Το πιο έξυπνο βίντεο της ημέρας μας έρχεται από την Nobacco. Για μία ακόμη φορά η εταιρεία πρωτοτυπεί, εγκαινιάζοντας μια νέα πανέξυπνη εκστρατεία για το ηλεκτρονικό κάπνισμα.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω διακωμωδεί την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου παρομοιάζοντάς το με τη μελιτζάνα, λαχανικό που περιέχει και αυτό στοιχεία νικοτίνης. Με αυτόν τον τρόπο η Nobacco καταφέρνει να περάσει το μήνυμά της.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα τα δυνητικά επικίνδυνα συστατικά των τσιγάρων, καθώς και αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τη μείωση της βλάβης από τον καπνό, αν οι καπνιστές τα χρησιμοποιούν ως υποκατάστατα των τσιγάρων.

Με ειδική βιντεο-προβολή η νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τις συνέπειες του ατμίσματος στην υγεία "melitzanistas" εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε ειδική εκδήλωση παρουσία επιστημόνων και καθηγητών καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας που παρουσίασαν τα τελευταία δεδομένα γύρω από την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου ως ασφαλές υποκατάστατο του τσιγάρου, μέρος μίας ολοκληρωμένης, πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Δείτε παρακάτω το έξυπνο βίντεο με τη... μελιτζάνα και γελάστε με την ψυχή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να ενημερωθείτε πλήρως για το άτμισμα, επισκεφτείτε το www.nobacco.gr