Η Βίκυ Καγιά μας αποκαλύπτει το μυστικό της για τέλειο σώμα και... υγεία!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Βίκυ Καγιά μας αποκαλύπτει το μυστικό της για τέλειο σώμα και... υγεία!

Δείτε τι συνηθίζει να πίνει κάθε πρωί και μάθετε τα οφέλη του ροφήματος αυτού

Σήμερα το πρωί με το που ξυπνήσαμε, τρέξαμε στα social media. Κλασική πρωινή συνήθεια που άλλοτε μας βγαίνει σε καλό και άλλοτε σε... κακό. Και εκεί που χαζεύαμε, πέφτουμε στη φωτογραφία της αγαπημένης μας Βίκυς Καγιά, η οποίας μας αποκάλυψε το μυστικό της για μία τέλεια ημέρα -και ζωή θα λέγαμε-.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας πίνει καθημερινά ένα ποτήρι ζεστό νερό με μερικές φέτες λεμονιού για να ξεκινήσει τη μέρα της με... χαμόγελο. Και όμως το συγκεκριμένο ρόφημα θεωρείται θαυματουργό και η αγαπημένη μας το ξέρει πολύ καλά.

photo 2

Δείτε παρακάτω γιατί πρέπει να αντιγράψετε πιστά τη συνήθεια αυτή και ξεκινήστε να αγοράζετε λεμόνια για το πρωινό σας:

Είναι αντιοξειδωτικό: Πως το λεμόνι είναι αντιοξειδωτικό είναι πλέον γνωστό. Όλες οι detox δίαιτες συστήνουν το ρόφημα αυτό ανεπιφύλακτα. Ένα ποτήρι, λοιπόν, ζεστό νερό με μερικές φέτες λεμονιού λειτουργεί σα φυσικό διουρητικό για τον οργανισμός σας και θα διώξει τις τοξίνες που το ταλαιπωρούν.

Δίνει ενέργεια: Μπορεί να πιστεύετε πως μία γουλιά από τον πρωινό σας καφέ θα σας δώσει τα φτερά που χρειάζεστε, ώστε να φτάσετε στην ώρα σας στη δουλειά, αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο ρόφημα. Ο συνδυασμός λεμονιού και νερού ενυδατώνει τον οργανισμό σας και οξυγονώνει το αίμα σας. Για αυτό, θα σας λέγαμε να το προτιμήσετε για το πρωινό σας ξύπνημα και να αφήσετε τον καφέ για το... γραφείο.

Δίνει λάμψη στο δέρμα: Το αιώνιο ερώτημα του γυναικών είναι πώς θα μείνουν για πάντα λαμπερές. Η κούραση, η έλλειψη ύπνου και το καυσαέριο κάνουν το δέρμα σας θαμπό και εσείς θα δίνατε ακόμη και τη μισή σας περιουσία για την κρέμα που θα σας άφηνε για πάντα νέα (έχουμε άδικο;). Δε χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε, αφού το συγκεκριμένο αυτό πρωινό ρόφημα θα σας κάνει να... λάμπετε. Η βιταμίνη C του λεμονιού θεωρείται ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας μας και ο χειρότερος εχθρός της... γήρανσης.

Εξισορροπεί το Ph: Αν σας αρέσει πολύ το κρέας, τα τυριά και το αλκοόλ, τότε το συγκεκριμένο ποτηράκι πρέπει να το βάλετε απαραίτητα μέσα στις πρωινές σας συνήθειες. Θα καταφέρει να εξισορροπήσει το Ph σας που έχει γίνει roller coaster λόγω των διατροφικών σας αυτών συνηθειών και φυσικά θα γλιτώσετε από τις ανεπιθύμητες ιώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

5 + 1 απίστευτοι τρόποι για να λύσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; Ιδού τι μπορεί να φταίει