Χάσε περισσότερα κιλά με 4 απλές κινήσεις κάθε πρωί!

Χάσε περισσότερα κιλά με 4 απλές κινήσεις κάθε πρωί!

Γιατί το υγιές σώμα από το πρωί φαίνεται!

Θέλεις να βοηθήσεις το σώμα σου να χάσει κιλά; Υπάρχουν πέντε τρόποι να σηκωθείς από το κρεβάτι και να αυξήσεις με τις καθημερινές σου πρωινές συνήθεις το κάψιμο των θερμίδων.

Ασκήσου
Η πρωινή γυμναστική τονώνει τον μεταβολισμό σου, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή της ημέρας σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες. Βάλε τα αθλητικά σου και πήγαινε για ελαφρύ jogging λίγο πριν φύγεις για το γραφείο. Ναι, το ξέρουμε πως έχει κρύο και πως δεν θες να ξυπνάς τόσο νωρίς, αλλά αν το κάνεις δυο τρεις εβδομάδες θα σου γίνει τρόπος ζωής.

Μην ξεχνάς το πρωινό
Το έχουμε γράψει πολλές φορές και σίγουρα θα γνωρίζεις πως το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι το πιο σημαντικό, που δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπεις. Ακόμα και αν το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο το πρωινό φαγητό είναι απαραίτητο καθώς κρατάει το σώμα και τον μεταβολισμό σου σε φόρμα. Μόλις ξυπνήσεις ετοίμασε ένα μικρό γεύμα και έτσι θα δώσεις στο σώμα σου αρκετή ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Τα δημητριακά, τα φρούτα και ένα smoothie είναι πολύ καλές προτάσεις.

Τόνωση των μυών
Μην ξεχνάς να προσθέτεις στο πρωινό γυμναστικό σου πρόγραμμα μια ρουτίνα ή οποία να έχει στόχο να καίει περισσότερες θερμίδες. Μπορείς να συμβουλευτείς τον γυμναστή σου για τις σωστές ασκήσεις που τονώνουν τον μεταβολισμό.

Και μετά το πρωινό... έρχεται το σνακ!
Φυσικά και μπορείς να τρως σνακ και παράλληλα να χάνεις κιλά, αρκεί να φροντίζεις οι επιλογές σου να είναι υγιεινές. Οι καλύτερες ιδέες για ένα σωστό δεκατιανό είναι τροφές με αντιοξειδωτικά συστατικά και πλούσιες σε πρωτεΐνες.

Διαβάστε ακόμη:

H μόδα βλάπτει την υγεία σου; Δες τι σου προκαλούν τρεις αγαπημένες συνήθειες μόδας