Βάλτε τέλος στην υπερευαισθησία των δοντιών!

Βιβή Αγγελάκη
Βάλτε τέλος στην υπερευαισθησία των δοντιών!

Σας έχουμε τη λύση

Έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς την ώρα που βουρτσίζουμε τα δόντια μας τα ούλα μας να ματώνουν ή όταν καταναλώνουμε κρύα ή πολύ ζεστά ροφήματα - τροφές, να αισθανόμαστε μια έντονη ενόχληση στα δόντια μας, που πολλές φορές μας χαλά και τη διάθεση.

Φυσικά το φαινόμενο της υπερευαισθησίας των δοντιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως το δυνατό και άγαρμπο βούρτσισμα, η ηλικία, οι όξινες τροφές ενώ ευνοείται από την παρουσία της πλάκας στην επιφάνεια των δοντιών. Τη λύση σε αυτό το τόσο συχνό πρόβλημα έρχεται να μας δώσει η οδοντόκρεμα Colgate® Sensitive Pro-Relief™.

colgate800x600 48d76

Χάρη στην τεχνολογία Pro-Argin™, η οδοντόκρεμα Colgate® Sensitive Pro-Relief™ είναι η πρώτη οδοντόπαστα που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη άμεση και μεγάλης διάρκειας ανακούφιση από την οδοντική υπερευαισθησία.

Κι αν ρωτάτε που θα την βρείτε... με ένα κλικ στο παρακάτω link από το otcpharmacy.gr θα μπορείτε να την αποκτήσετε σήμερα με έκπτωση 40%!

http://www.otcpharmacy.gr/colgater-sensitive-pro-relieftm-75ml.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=colgate_pro_relief&utm_campaign=otc_product_day