Άτιμο... Hangover! Τips για να σηκωθείτε άμεσα από το... κρεβάτι

Ερμιόνη Σαρρή
Άτιμο... Hangover! Τips για να σηκωθείτε άμεσα από το... κρεβάτι

Ελπίζουμε τουλάχιστον να το... διασκεδάσατε δεόντως

Ένα ακόμη ξέφρενο τριήμερο έφτασε στο τέλος του. Δειλά δειλά την Παρασκευή βάλατε τις μάσκες σας ενώ χθες δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό στα αποκριάτικα πάρτι της πόλης αυτής. Λίγο το κέφι, λίγο η χαρά που ξημερώνει Δευτέρα και δε θα βρεθείτε στο γραφείο, σας έκανε να πιείτε ένα ποτηράκι παραπάνω. Σήμερα, όμως, ξυπνήσατε και κάπως μετανιώσατε τις χθεσινές σας... αποφάσεις, καθώς το κεφάλι σας κοντεύει να σπάσει και το στομάχι σας... διαμαρτύρεται.

Δείξτε υπομονή για όλα όσα σας συμβαίνουν και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips:

-Πιείτε αρκετό νερό: Γενικώς τα υγρά θεωρούνται άκρως απαραίτητα για την κατάστασή σας. Θα σας βοηθήσουν να διώξετε το αλκοόλ από μέσα σας και να τονωθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

-Δοκιμάστε... μέλι: Μπορείτε να απλώσετε λίγο μέλι σε μία φέτα ψωμιού ή απλώς να το γευτείτε σκέτο. Μη διστάσετε ανά μισή ώρα να τρώτε και μία κουταλιά της σούπας. Θα δείτε,πως θα ανακουφιστείτε από την πρώτη ώρα κιόλας.

-Φτιάξτε τονωτικά smoothies: Το ξέρουμε πως βρίσκεστε στο κρεβάτι του «πόνου» και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε ούτε μέχρι το σαλόνι, αλλά να ξέρετε πως οι παρακάτω χυμοί θα σας... αναστήσουν. Ρίξτε μέσα στο μπλέντερ γάλα, μπανάνες και αμύγδαλα και μόλις το μείγμα σας είναι έτοιμο, δοκιμάστε το. Αν πάλι σας αρέσει το πράσινο τσάι, συνδυάστε το με μερικά λαχανικά ή φρούτα και πιείτε το... άμεσα!

-Βγείτε στον ήλιο: Μπορεί να σας φαίνεται κάπως βουνό το να σηκωθείτε, να ντυθείτε και να πάρετε τους δρόμους, αλλά πραγματικά όλα όσα χρειάζεστε την προκειμένη στιγμή κρύβονται στις ηλιαχτίδες του ήλιου. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως αύριο θα είστε και πάλι στο γραφείο και δεν πρέπει να αφήσετε ούτε λεπτό της ώρας να περάσει ανεκμετάλλευτο.

-Κάντε ένα δροσερό ντουζ: Δυστυχώς δε γίνεται μόνο στις ταινίες. Το κόλπο είναι γνωστό σε όσους την έχουν ξαναπατήσει και χαρακτηρίζεται ως... θαυματουργό. Για αυτό, λοιπόν, ακόμη και αν είστε του ζεστού, προτιμήστε το χλιαρό νερό για ένα γρήγορο ντουζ και ξυπνήστε σε χρόνο... dt!

Ελπίζουμε τουλάχιστον να κερδίσατε το βραβείο της καλύτερης στολής! Αν ναι, τότε χαλάλι και το hangover. Και ποιος στη θέση σας δε θα το πανηγύριζε. Αν πάλι δεν σηκώσατε το έπαθλο, κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμα:

Συνήθειες που αγαπάς και τις ακολουθείς καθημερινά: Το σώμα σου όμως τι λέει για αυτό;

Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου; Η συνήθεια που πρέπει να κόψεις... άμεσα