Η ζωή είναι ωραία! Δες τις πιο έξυπνες συμβουλές για να την απολαμβάνεις!

Η ζωή είναι ωραία! Δες τις πιο έξυπνες συμβουλές για να την απολαμβάνεις!

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η πίεση, το άγχος και οι πολλές απαιτήσεις, μας κάνουν συχνά να ξεχνάμε πως «η ζωή είναι ωραία».

Κι όμως, η ομορφιά είναι στα απλά: Ένα δροσερό smoothie με φρέσκα φρούτα, λίγη πρωινή γυμναστική πριν τη δουλειά, μια μάσκα ομορφιάς με φυσικά υλικά μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, είναι μόνο μερικά από τα απλά, καθημερινά, πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο ωραία.

Και αν θέλεις να πάρεις ιδέες, δεν έχεις παρά να μπεις στο www.zoiorea.gr, ένα site που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Μαρινόπουλος Α.Ε., με σημεία αναφοράς 3 θεματικές ενότητες: τη Διατροφή, την Ομορφιά και την Άθληση. Με "σύμμαχο" την καταξιωμένη fitness instructor, Ελένη Πετρουλάκη, και μια ομάδα έμπειρων επιστημονικών συνεργατών- ανάμεσά τους και η διάσημη αισθητικός Δήμτρα Γουλά με τις υπέροχες φυσικές συνταγές ομορφιάς που δημιουργεί- η Μαρινόπουλος μας ανοίγει ένα παράθυρο σε έναν όμορφο κόσμο με πολύτιμες συμβουλές και ιδέες ευ ζην.

Η Ελένη μας εξηγεί πώς με φυσικά υλικά, οικονομικές προτάσεις και γρήγορα tips που εντάσσονται αρμονικά στην καθημερινότητά μας, μπορούμε να δούμε και στην πράξη ότι "η ζωή είναι ωραία"! Και κάτι ακόμα: η Ελένη Πετρουλάκη, μαζί με έναν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του www.zoiorea.gr θα επισκέπτονται ένα διαφορετικό κατάστημα Carrefour κάθε φορά, σε ημερομηνίες και ώρες που μπορείς να μαθαίνεις από το Calendar του site. Εκεί θα μοιράζονται με το κοινό θέματα διατροφής, άθλησης και ομορφιάς, ενώ η Ελενη θα ετοιμάζει live τα υγιεινά και γευστικά smoothies που κάνουν τη δική της καθημερινότητα πιο ωραία!