Ταλαιπωρείσαι από φούσκωμα και δυσπεψία; Ήρθε η ώρα να γίνουν παρελθόν!

Ταλαιπωρείσαι από φούσκωμα και δυσπεψία; Ήρθε η ώρα να γίνουν παρελθόν!

Η λύση είναι απλή και μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου

Η δυσπεψία και ο μετεωρισμός (δηλαδή η παρουσία αέρα στο έντερο) δεν είναι ασθένειες, αλλά αρκετά συνηθισμένες διαταραχές του γαστρεντερικού, οι οποίες συχνά επηρεάζουν έντονα την καθημερινότητά μας. «Συνοδεύονται» από αυτό το δυσάρεστο αίσθημα φουσκώματος και πρησμένης κοιλιάς ενώ εκδηλώνονται με συμπτώματα όπως ήπιος πόνος ή δυσφορία στο άνω μέρος της κοιλιάς, ναυτία αλλά και αέρια.


Μελέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν δείξει ότι το φούσκωμα και ο μετεωρισμός ταλαιπωρούν εως και 3 στους 10 ενήλικες και μάλιστα ότι το φαινόμενο αυτό είναι δύο φορές πιο συχνό στις γυναίκες!

Αν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό που ταλαιπωρείται, σας έχουμε τα καλύτερα νέα: η λύση ονομάζεται Carbosylane , ένα άμεσα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού χάρη στα δύο δραστικά συστατικά του: τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα.

CARBOSYLANE d3922


Κάθε δόση Carbosylane αποτελείται από 2 κάψουλες (μια μπλε και μια κόκκινη) οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα. Συγκεκριμένα:
- Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι δρώντας έτσι σε διαταραχές της ανώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.
- Η κόκκινη κάψουλα δε διαλύεται στο στομάχι αλλά αντίθετα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο έντερο δρώντας έτσι σε διαταραχές της κατώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.


Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα.
Το Carbosylane απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο ενώ αποβάλλεται χωρίς να απορροφηθεί από τον οργανισμό και αισθάνεστε άμεσα ανακούφιση.


Διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.