Δυσπεψία: Πώς θα απαλλαγείτε άμεσα

Δυσπεψία: Πώς θα απαλλαγείτε άμεσα

Λύση για άμεση ανακούφιση

Η δυσπεψία είναι η δυσάρεστη αίσθηση που συνοδεύει την αδυναμία του στομάχου να χωνέψει.
Ανάλογα με την ευαισθησία που έχει κάποιος στο στομάχι, αλλά και τις συνήθειές του, μπορεί να έχει συχνές ή πιο αραιές κρίσεις δυσπεψίας.


Η δυσπεψία εμφανίζεται με έναν χρόνιο ή υποτροπιάζοντα πόνο στο πάνω μέρος της κοιλιάς (στομάχι) ή με ένα αίσθημα πληρότητας ή πρόωρου κορεσμού.
Συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, ρεψίματα ή και καούρες.


Για να γλιτώσετε από τη δυσπεψία και τα δυσάρεστα συμπτώματά της, χρειάζεται κατ' αρχάς να αποφεύγετε το στρες, την υπερκατανάλωση φαγητού και αλκοόλ, καθώς και το υπερβολικό κάπνισμα.

CARBOSYLANE prod d8e35


Για πιο άμεσα αποτελέσματα γνωρίστε το Carbosylane!
Το άμεσα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού, χάρη στα δύο δραστικά συστατικά του: τη σιμεθικόνη και τον ενεργό άνθρακα.


Το Carbosylane είναι ένα προϊόν με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα για την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού.


Κάθε δόση Carbosylane αποτελείται από 2 κάψουλες (μια μπλε και μια κόκκινη) οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα. Συγκεκριμένα:
- Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι δρώντας έτσι σε διαταραχές της ανώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.
- Η κόκκινη κάψουλα δε διαλύεται στο στομάχι, αλλά αντίθετα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο έντερο, δρώντας έτσι σε διαταραχές της κατώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.


Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα.
Το Carbosylane απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο, ενώ αποβάλλεται χωρίς να απορροφηθεί από τον οργανισμό.


Όλα τα συγχορηγούμενα με το Carbosylane φάρμακα πρέπει να χορηγούνται τουλάχιστον μία ώρα πριν ή τουλάχιστον μία ώρα μετά τη λήψη του.


Tο Carbosylane διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.