Οι 3 (επιστημονικοί) λόγοι που οι άντρες με τατουάζ γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι

Οι 3 (επιστημονικοί) λόγοι που οι άντρες με τατουάζ γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι

Το περιμένατε;

Μπορεί τα τατουάζ να μην εκτιμώνται ιδιαίτερα από τη μαμά σου ως χάρισμα για το μελλοντικό της γαμπρό και μπορεί το μελάνι στο σώμα να δημιουργεί συγκεκριμένα στερεότυπα για αυτούς που το το έχουν παρόλ' αυτά τα αγόρια με τατουάζ έχουν με το μέρος τους την επιστήμη! Μία νέα έρευνα μας εξέπληξε με τα ευρήματά της και πρέπει να την μοιραστούμε μαζί σας.

Ερευνητές κατέληξαν στους τρεις λόγους για τους οποίους οι άντρες με τα τατουάζ είναι οι καλύτεροι σύζυγοι και φυσικά σας τους παρουσιάζουμε!

1. Θα σου κάνουν μπόλικο σεξ
Δεν ξέρουμε πως προκύπτει αυτός ο συσχετισμός αλλά έρευνα που δημοσίευσε το περιοδικό Sexual Medicine πως οι άντρες με τατουάζ και σκουλαρίκια κάνουν περισσότερο σεξ από όσους δεν έχουν κάτι από τα δύο. Τους λόγους δεν τους ξέρουμε, αλλά τους πιστεύουμε.

2. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση
Πολλοί βιάζονται να υποθέσουν πως τα αγόρια με σχέδια έχουν κάποια ανασφάλεια για το σώμα τους. Μεγάλο λάθος. Έρευνα απέδειξε πως αυτό το είδος αντρών έχουν λιγότερο στρες και αποκτούν καλύτερη εικόνα για το σώμα τους τρεις εβδομάδες αφού κάνουν το τατουάζ.

3. Έχουν μόρφωση
Προφανώς η μαμά σου σου έλεγε να μην φέρεις ποτέ στο σπίτι έναν τύπο με τατουάζ (τα στερεότυπα που λέγαμε!). Αλλά το να κρίνεις κάποιον από την εμφάνισή του είναι λάθος γιατί η έρευνα έδειξε πως πολλοί νέοι σήμεερα που έχουν και μόρφωση και τατουάζ. Η έρευνα διαπίστωσε πως σε σύνολο 1.753 φοιτητών το 14% είε τατουάζ ενώ το 4% είχαν περισσότεα από ένα σκουλαρίκια στο σώμα τους.

Ποιος το περίμενε!

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο οικονομικές θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής για όλες τις μέλλουσες νύφες