Έχεις διαρκώς άγχος και νεύρα; Δοκίμασε αυτό το σπιτικό ρόφημα!

Έχεις διαρκώς άγχος και νεύρα; Δοκίμασε αυτό το σπιτικό ρόφημα!

Και νιώσε αμέσως πολύ καλύτερα

Ο φόρτος εργασίας μεγάλος, οι ώρες στη δουλειά ατελείωτες, οι υποχρεώσεις σου αμέτρητες... Η καθημερινότητά σου, λοιπόν, είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης. Το άγχος σου πια είναι ανεξέλεγκτο και τα νεύρα σου σε τεντωμένο σκοινί. Όπως καλά φαντάζεσαι, με αυτή την ψυχολογία δε θα καταφέρεις να την βγάλεις καθαρή, επομένως θα πρέπει να πάρεις απόφαση να δεις τα πράγματα από μια πιο θετική σκοπιά.

Φρόντισε να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με ανθρώπους που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Επιπλέον, ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει (βρες ένα νέο χόμπι) και φρόντιζε να χαλαρώνεις όσο περισσότερο μπορείς όταν βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

largegre d93bc

Για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο. Τι θα έλεγες για ένα ηρεμιστικό ρόφημα βαλεριάνας; Είναι ένα ασφαλές φυτικό ηρεμιστικό που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Πάμε να δούμε πώς θα το φτιάξεις:

Θα χρειαστείς:
250ml βραστό νερό
1 κ.γ ξερή ρίζα βαλεριάνας

Εκτέλεση:
Ρίξε το βραστό νερό μέσα σε ένα μπολ στο οποίο πρώτα θα έχεις τοποθετήσει μέσα την ρίζα βαλεριάνας. Σκέπασε το μπολ και άφησε τη ρίζα να μουλιάσει για περίπου δέκα λεπτά. Σούρωσε και κατανάλωσε αμέσως ένα φλιτζάνι από το φυτικό αυτό ρόφημα.

• Κατανάλωνε το πολύ τρία φλιτζάνια την ημέρα. Μην υπερβαίνεις τη δοσολογία και μην καταναλώνεις βαλεριάνα για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε ακόμα

Επιχείλιος έρπης: Φυσικοί τρόποι για να τον αντιμετωπίσεις

Το ένα και μοναδικό πράγμα που απαγορεύεται να φοράς όταν γυμνάζεσαι!