Sleeping beauty: Πώς ο καλός ύπνος μπορεί να κάνει θαύματα για την υγειά και την ομορφιά σου

Ερμιόνη Σαρρή
Sleeping beauty: Πώς ο καλός ύπνος μπορεί να κάνει θαύματα για την υγειά και την ομορφιά σου

Μπορεί όταν ήσουν 20 χρονών να μην ενδιαφερόσουν πολύ για τη σημασία του καλού ύπνου, ωστόσο, τώρα που πλησιάζεις τα 30 και οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί, γνωρίζεις καλά ότι το να κοιμάσαι καλά και κυρίως σωστά κάθε βράδυ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις καλή υγεία και ευεξία.

Για τον λόγο αυτό, εμείς αποφασίσαμε να σου θυμίσουμε ότι ο ύπνος αποτελεί ζωτική ανάγκη του οργανισμού και να παραθέσουμε μερικά πολύτιμα tips για να κοιμάσαι κάθε βράδυ σαν πουλάκι και να γίνεις η απόλυτη… sleeping beauty.

Γίνε η… ωραία κοιμωμένη με αυτά τα beauty sleep tips!

Ναι, ο ύπνος κάνει καλό στην υγεία σου αλλά και στην ομορφιά σου γι’ αυτό αν θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη, οφείλεις να κοιμάσαι καλά και φυσικά, να ξεκουράζεις κάθε νύχτα το κορμί σου σε ένα πολύ καλό στρώμα!

Αν θέλεις να φροντίζεις για την ομορφιά σου ενώ κοιμάσαι, τότε πρέπει να αφαιρείς κάθε βράδυ το make up από το πρόσωπό σου. Προσπάθησε επίσης να βάζεις μια κρέμα νυκτός και να μην κοιμάσαι μπρούμυτα, με το πρόσωπο στο μαξιλάρι. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι η χειρότερη στάση ύπνου για την υγεία σου αλλά και την επιδερμίδα σου.

sb2

Ποιοτικός ύπνος: Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου!

Δυστυχώς, στις μέρες μας ένας στους τρεις ενηλίκους υποφέρει από κάποια διαταραχή του ύπνου σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Για τον λόγο αυτό, σκέψου καλά: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου; Μερικές συμβουλές και το σωστό στρώμα αρκούν για να αλλάξουν προς το καλύτερο την ποιότητα του ύπνου σου και συνεπώς, τη ζωή σου!

Κοιμάσαι καλά; Ζεις και καλύτερα!

Τι μπορεί να σου συμβεί αν δεν κάνεις καλό ύπνο; Οι αϋπνίες βλάπτουν γενικά την υγεία, προκαλούν χρόνια κόπωση και μειώνουν τη συγκέντρωση και την απόδοσή σου. Μπορούν ακόμη να καταστρέψουν τη καλή σου διάθεση, να επηρεάσουν το ηθικό σου και μερικές φορές, να διαταράξουν τη μνήμη σου. Μήπως υποφέρεις από πονοκεφάλους ή πόνο στο στομάχι; Επισκέψου έναν γιατρό και εξέτασε μήπως για όλα φταίει ο κακός σου ο ύπνος και… το λάθος στρώμα!

sb3

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το στρώμα σου;

Τι μπορείς να κάνεις για να κοιμάσαι καλά κάθε βράδυ; Να τρως κάτι ελαφρύ προτού πέσεις στο κρεβάτι, να κάνεις ένα χαλαρωτικό ντους, να μην καπνίζεις και να μην καταναλώνεις αλκοόλ πριν τον ύπνο, να διαλέξεις το σωστό μαξιλάρι και κυρίως, να ρίξεις μια ματιά στο στρώμα σου! Μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις;

Ο δεκάλογος του καλού στρώματος (και που θα το βρεις)!

Για να έχεις έναν ποιοτικό νυχτερινό ύπνο, είναι σημαντικό το κάθε σημείο της σπονδυλικής στήλης να στηρίζεται εξατομικευμένα. Ευτυχώς, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, σήμερα μπορούμε να κοιμόμαστε σε στρώματα που ξέρουν πώς φροντίζουν για την υγεία μας, όπως το Advance Prime Discover από τη συλλογή Advance Prime της Media Strom, της No1 εταιρείας στρωμάτων και προϊόντων ύπνου από το 1967. Η νέα γενιά στρωμάτων της εταιρείας μας ενθουσίασε διότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα σωστό και ποιοτικό στρώμα. Ποια είναι αυτά; Δες την παρακάτω λίστα για να μάθεις!

sb4

Το καλό το στρώμα πρέπει:

  1. Να αναγνωρίζει κάθε κίνηση του σώματος και ανταποκρίνεται έξυπνα σε αυτή.
  2. Να σε στηρίζει! Ναι, το καλό στρώμα πρέπει να μπορεί να διατηρεί τη σπονδυλική στήλη στη φυσική της θέση, η οποία δεν είναι ευθεία γραμμή αλλά η θέση σχήματος «S»!
  3. Να είναι απόλυτα ασφαλές, ιδανικά με διεθνή πιστοποίηση ασφάλειας STANDARD 100 by OEKO-TEX® για όλα τα υλικά που το απαρτίζουν
  4. Να είναι 2 σε 1, διαθέτοντας ένα ενσωματωμένο και τεχνολογικά εξελιγμένο ανώστρωμα με Latex Ultra, όπως η νέα γενιά στρωμάτων Media Strom
  5. Να έχει υποστεί αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή επεξεργασία, ώστε να μην επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και ακάρεων στην επιφάνειά του
  6. Να προσφέρει άνεση! Ψάξε για ένα στρώμα που θα «ακολουθεί» τις φυσικές καμπύλες του σώματός σου.
  7. Να μπορεί να σε αναζωογονεί! Το καλό το στρώμα πρέπει να μπορεί να σου προσφέρει ευχάριστη αίσθηση ανάπαυσης και ξεκούρασης.
  8. Να διατηρεί την αίσθηση και τις αρχικές του ιδιότητες σε βάθος χρόνου, ώστε να απολαμβάνεις έναν ποιοτικό ύπνο για πολύ περισσότερο. Ναι, η ανθεκτικότητα είναι σημαντική!

Όλα τα παραπάνω σημαντικά χαρακτηριστικά θα στα προσφέρει η νέα γενιά στρωμάτων της Media Strom, όπως το Advance Prime Discover. Άλλωστε, η Media Strom διαθέτει το μοναδικό στην Ελλάδα Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης Στρωμάτων, με μια έμπειρη ομάδα που εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και το σχεδιασμό νέων! Ναι, τώρα η ποιότητα του ύπνου σου διασφαλίζεται από τεχνολογία αιχμής!

Μη χάνεις πολύτιμο χρόνο! Διότι όταν κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα!