Κρέας, κοτόπουλο, ψάρι: Πόσο αντέχουν στη συντήρηση & πόσο στην κατάψυξη

Κρέας, κοτόπουλο, ψάρι: Πόσο αντέχουν στη συντήρηση & πόσο στην κατάψυξη

Τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη σωστής συντήρησης των τροφίμων, καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος αλλοίωσής τους.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να πετάτε φαγητό που μαγειρέψατε πρόσφατα ή που μόλις αγοράσατε επειδή έχει υποστεί αλλοίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο ONMED