Ένα φλιτζάνι από αυτό το φρούτο, κάθε μέρα, βοηθά στην υγεία του εντέρου σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα φλιτζάνι από αυτό το φρούτο, κάθε μέρα, βοηθά στην υγεία του εντέρου σου

Και τώρα σίγουρα υπάρχει στο ψυγείο σου

Γνωρίζεις πολύ καλά και μόνη σου πως τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητα για την καλή και σωστή υγεία του οργανισμού σου. Έχω αναλύσει αρκετές φορές το θέμα με το πρήξιμο και το τι μπορείς να φας και τι όχι, όμως τώρα θα αναφερθούμε σε κάτι πιο σημαντικό. Στην υγεία του εντέρου σου, η οποία είναι εξίσου σημαντική για μία επίπεδη κοιλιά και ένα όχι πρησμένο στομάχι.

Υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν εντερικά προβλήματα και αυτό κατά κύριο λόγο έχει να κάνει με την διατροφή τους, γι’ αυτό κι εμείς έχουμε για σένα ένα μυστικό. Τρώγοντας καθημερινά ένα φλιτζάνι από το συγκεκριμένο αυτό φρούτο –που σίγουρα σου αρέσει- βοηθάς την καλή υγεία του εντέρου σου. Ποιο είναι αυτό;

Δες και αυτό: Ο απόλυτος χυμός για να χάσεις 2 κιλά στο άψε σβήσε

Μα φυσικά οι φράουλες.

Έρευνες έδειξαν, πως το να τρως ¾ του φλιτζανιού ολόκληρες φράουλες την ημέρα, μπορεί να σε «σώσει» από το IBD (φλεγμονώδη νόσο του εντέρου) και να προωθήσει την ανάπτυξη καλών βακτηριδίων στο έντερό σου. Αυτό φυσικά είναι μία καλή λύση που μπορείς να ακολουθήσεις εάν έχεις πρόβλημα, αφού όμως πρώτα ενημερώσεις και τον γιατρό σου.

Σίγουρα δε θα ήθελες να κάνεις κάτι λάθος και να δημιουργηθεί κάποιο μεγαλύτερο θέμα, έτσι δεν είναι; Θυμήσου λοιπόν, πριν ξεκινήσεις να τρως περισσότερες φράουλες να συμβουλευτείς το γιατρό σου.

Διάβασε ακόμη: Έξυπνα τρικς για να πας κόντρα στη ζυγαριά και να μην παχύνεις

DPG Network