SHARE Μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά: Ο ρόλος του θηλασμού ΥΓΕΙΑ Μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά: Ο ρόλος του θηλασμού ONMED.GR 22 Οκτωβρίου 2018 Ακόμη μία μελέτη επιβεβαιώνει τη θεωρία ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η μητέρα στο νεογέννητο και την υγεία του. Φιλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο θηλασμός προστατεύει τα μωρά από τα επικίνδυνα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτήρια.Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr Related 4 σημάδια στο δέρμα που ίσως μαρτυρούν πως ίσως είσαι αλλεργική στο ποτό Η ακριβής ώρα που πρέπει να πίνεις καφέ το πρωί - και δεν είναι μόλις ξυπνάς Ο λόγος που πίνεις με εντελώς λάθος τρόπο το κρασί και το 20/20 hack για μέγιστη γευστική εμπειρία Πώς το άγχος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια (και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό) Bloggers 01 10 Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μια συνταγή για μελιτζάνες με άρωμα Μαρόκου Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ One pot pasta: Η κρεμώδης συνταγή ζυμαρικών με πέστο, μανιτάρια και Ricotta όλα σε μια κατσαρόλα Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Συνταγή για Τραγανό Γαλακτομπούρεκο που λιώνει στο στόμα FOODtage ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μαγειρικό λάδι για να χρησιμοποιείς κάθε μέρα στο φαγητό; Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Φτιάξτε αυτή την Νηστίσιμη Συνταγή με κριθαράκι και μελιτζάνες και θα εντυπωσιάσετε όλους Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Φτιάξτε την Viral συνταγή της Gisele για τις θρεπτικές μπάρες με χουρμάδες με σοκολάτα Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Νόστιμη πανεύκολη συνταγή για μακαρονάδα με ντομάτα και μανιτάρια Mantastic ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ Το τρίτο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Nolita: Φινετσάτη ιταλική κουζίνα με κορυφαία πρώτη ύλη και διάσημη υπογραφή στο Ψυχικό Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Συνταγή για αφράτη Μους σοκολάτα Φράουλα με 2 υλικά SHARE Μικροβιακή αντοχή στα αντιβιοτικά: Ο ρόλος του θηλασμού
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ One pot pasta: Η κρεμώδης συνταγή ζυμαρικών με πέστο, μανιτάρια και Ricotta όλα σε μια κατσαρόλα
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Συνταγή για Τραγανό Γαλακτομπούρεκο που λιώνει στο στόμα
FOODtage ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ Εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο μαγειρικό λάδι για να χρησιμοποιείς κάθε μέρα στο φαγητό;
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Φτιάξτε αυτή την Νηστίσιμη Συνταγή με κριθαράκι και μελιτζάνες και θα εντυπωσιάσετε όλους
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Φτιάξτε την Viral συνταγή της Gisele για τις θρεπτικές μπάρες με χουρμάδες με σοκολάτα
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Νόστιμη πανεύκολη συνταγή για μακαρονάδα με ντομάτα και μανιτάρια
Majenco's Point of View ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Nolita: Φινετσάτη ιταλική κουζίνα με κορυφαία πρώτη ύλη και διάσημη υπογραφή στο Ψυχικό