Παγκόσμια μέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Πού μπορείς να εξεταστείς δωρεάν;

Παγκόσμια μέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Πού μπορείς να εξεταστείς δωρεάν;

Be strong

Η πρόληψη σώζει ζωές και αυτή η πρόταση είναι αρκετή για να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πως από μία ηλικία και μετά οφείλεις να φροντίζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου, και αυτό φυσικά αφορά και την υγεία σου. Ο καρκίνος του μαστού δεν κάνει διακρίσεις στο γυναικείο φύλο. Μία στις οκτώ γυναίκες προσβάλλεται κάθε χρόνο από την συγκεκριμένη ασθένεια και γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελείς την ετήσια ενημέρωση και εξέτασή σου.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια μέρη (ενίοτε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες), στα οποία μπορείς να εξεταστείς δωρεάν. Εάν είσαι από 20 ετών και πάνω ενημερώσου για τα προγράμματα που προσφέρονται από δημόσιους -και μη- οργανισμούς και κλείσε τώρα το ραντεβού σου.

Το Άλμα Ζωής είναι ένα από αυτά τα μέρη που μπορείς να επισκεφθείς για μία δωρεάν εξέταση (Μαστογραφία, Υπέρηχο μαστού ή Κυτταρολογικές εξετάσεις), προκειμένου να έχεις μία γενικότερη εικόνα της υγείας των μαστών σου. Μην αμελείς την εξέταση αυτή, βάλε τη στο πρόγραμμα σου μία φορά το χρόνο και κάνε τη με ευχαρίστηση και διασκέδαση.

Ψάξε, ενημερώσου και δες ποια άλλα σημεία στην πόλη σου προσφέρουν δωρεάν εξέταση και κλείσε ραντεβού τώρα.Και θα κλείσουμε έτσι όπως ακριβώς ξεκινήσαμε. Η πρόληψη σώζει ζωές και εσύ πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Δες και αυτό: 3 διάσημες που πάλεψαν με τον καρκίνο του μαστού μας εμπνέουν με τα λόγια τους