Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ πρέπει να έχει μία θέση στη ζωή σου. Μάθε το γιατί

Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ πρέπει να έχει μία θέση στη ζωή σου. Μάθε το γιατί

Οι θαυματουργές ιδιότητές του είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Τα 190 βιοενεργά συστατικά, καθιστούν την ιδανική πολυβιταμίνη της φύσης για ενέργεια και τόνωση. Ο μοναδικός συνδυασμός αντιοξειδωτικών συστατικών δρουν προληπτικά κατά της γήρανσης, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου. Δεν είναι τυχαίο το όνομα του το οποίο προέρχεται από τον ίππο ο οποίος τροφοδοτούμενος το ιπποφαες αποκτούσε τριχωτό που γυάλιζε. Χιλιάδες χρόνια μετά και έπειτα από κατάλληλες εργαστηριακές αναλύσεις, αποδίδουν τις ιδιότητες του στα επιμέρους συστατικά τα οποία περιέχει:

Βιταμίνη C: Βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Μάλιστα το ιπποφαες έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C από το ακτινίδιο, το πορτοκάλι, το καρότο, την φράουλα και την φράουλα. Προσφέρει στην απορρόφηση του σιδήρου.

Βιταμίνη Ε: υψηλότερη περιεκτικότητα από αυτή του σιταριού, του καλαμποκιού ή της σόγιας η οποία επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων και προστατεύει από αρτηριοσκλήρυνση.
Βιταμίνη Α: Διατηρεί την υγεία των ματιών και του δέρματος.
Μεταλλικά στοιχεία: Ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, απαραίτητα για πνευματική και σωματική υγεία.

Καροτενοειδή: Αποτρέπουν την οξείδωση των κυττάρων και την καταστροφή τους. Το β-καροτένιο είναι πρόδρομος του της βιταμίνης Α, το λυκοπένιο το οποίο είναι γνωστό για την αντικαρκινική του δράση, α-καροτίνη, ζεαξανθίνη και λουτεϊνη.
Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα: Ω-3, ω-6, ω-9. Είναι η πλουσιότερη πηγή λιπαρών οξέων σε σωστές αναλογίες - τα οποία ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τα παράξει όλα μόνος του, έτσι πρέπει να τα λαμβάνει από την φύση - απαραίτητα για την υγεία του εγκεφάλου, του νευρικού, του ανοσοποιητικού και του αναπαραγωγικού συστήματος, με αντιφλεγμονώδη και αντιδραστική δράση, περιορίζουν την κακή χοληστερίνη, προστατεύουν από τις καρδιαγγειακές παθήσεις και μειώνουν τον κίνδυνο θρομβωτικών αγγειακών επεισοδίων.

Επιπλέον το ιπποφαές εμπεριέχει επίσης το σπάνιο ω-7 το οποίο έχει αντιική, αντιβακτηριδιακή, επουλωτική δράση και συνεισφέρει στην αντιγήρανση λόγω της αντιοξειδωτικής δράσης του.

Αμινοξέα: 18 σε αριθμό με υψηλότερη συγκέντρωση αυτή του ασπαρτικού οξέως, διεγερτικού νευροδιαβιβαστή που παίζει σπουδαίο ρόλο στον κύκλο της ουρίας και στο σχηματισμό DNA & RNA.

Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού και μυϊκού συστήματος, αλλά και της καρδιάς ενώ φροντίζουν για την υγεία των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Είναι απαραίτητο στη σύνθεση ενζύμων και στο μεταβολισμό λιπών, υδατανθράκων και πρωτεϊνών.
Πηγή βιταμίνης D: Χρειάζεται στο μεταβολισμό του ασβεστίου, του φωσφόρου και του μαγνησίου στον οργανισμό και την ενσωμάτωση τους στα οστά.
Πηγή βιταμίνης Κ: Απαραίτητο στην ανασύσταση και τον σχηματισμό των οστών, στην πηκτικότητα του αίματος.

Προσφέρει:

  • Ενέργεια, Τόνωση, Ευεξία, Ομορφιά
  • Γρήγορη επούλωση και ανάρρωση πληγών
  • Φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Μειώνει την κακή χοληστερίνη και το σακχαρο στο αίμα
  • ρυθμίζει τον μεταβολισμό
  • προστατεύει το αναπαραγωγικό σύστημα αντρών και γυναικών
  • Στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων
  • Οξυγόνωση και ανανέωση κυττάρων, αντιμετώπιση πρόωρης γήρανσης
  • Αποτοξίνωση οργανισμού
  • Ενισχύει και προστατεύει το νευρικό σύστημα, μειώνει το άγχος

Προτείνεται σε:

  • Γυναίκες και άνδρες με απαιτητική καθημερινότητα που λαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής
  • Περιόδους που ο οργανισμός απαιτεί επιπλέον ενέργεια
  • Άνδρες άνω των 50 ετών για καλή υγεία καρδιαγγειακού

Απάντηση σε όλα τα παραπάνω με ιδιαίτερα ξεχωριστή θέση και σημαντική αναγνώριση αποτελεί το συμπλήρωμα διατροφής SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ και όλα τα προϊόντα της γκάμα του. Περιέχει 100% φυσικό έλαιο του καρπού, λαμβάνεται με την μέθοδο της Υπερκρισιμής Εκχύλισης ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή προστασία όλων συστατικών στοιχείων του καρπού. Δεν περιέχει γλουτένη, νάτριο, σάκχαρα και συντηρητικά, ενώ είναι κατάλληλο για διαβητικούς. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στο pharmacydiscount.

Άρης Πασχαλίδης, Φαρμακοποιός MSc.