Έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη στάση του σώματός σου

Νατάσσα Σχοινά
Έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τη στάση του σώματός σου

Βάλε τέλος στους πόνους του αυχένα και της πλάτης

Μεγάλη μερίδα των ανθρώπων σήμερα δεν κρατάει μία καλή στάση στο σώμα τους, με το πιο σύνηθες οπτικά αποτέλεσμα να είναι είτε να καμπουριάζουν είτε να έχουν έντονη λόρδωση. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως η αδυναμία του μυϊκού συστήματος της περιοχής, η καθιστική ζωή, η λάθος στάση όταν βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, ακόμη και η στάση του σώματος την ώρα της οδήγησης.

Το ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν, όμως, δε σημαίνει πρέπει απλά να το αποδεχτείς και να μην ασχοληθείς με αυτό. Ίσα ίσα. Υπάρχουν τρόποι που θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσεις μία σωστή στάση του σώματος. Αυτό, μάλιστα, είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού μακροπρόθεσμα η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε χρόνιο πόνο στην πλάτη, κακή κυκλοφορία του αίματος, αυξημένο άγχος, περισσότερη κούραση και αρνητική διάθεση.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σου δείξει τους τρόπους με τους οποίους θα βελτιώσεις τη στάση του σώματός σου με εύκολο τρόπο. Έτσι, θα βελτιώσεις την αναπνοή σου, θα μειώσεις πιθανούς πόνους στην πλάτη και στον αυχένα, ακόμη και θα μοιάζεις σα να είσαι ψηλότερη.