Τι λέει για την προσωπικότητά σου η ομάδα αίματος που έχεις;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι λέει για την προσωπικότητά σου η ομάδα αίματος που έχεις;

Ήξερες ότι επηρεάζεται από αυτό;


Νέα ενημέρωση ως προς το περιεχόμενο (17-05-2019)




To παρακάτω κείμενο χρήζει αναθεώρησης καθώς έπειτα από πιο εμπεριστατωμένη έρευνα καταλάβαμε πως η θεωρία που αναλύεται παρακάτω θεωρείται πλέον παλιακή και οι νέες έρευνες, εν τέλει, δε συσχετίζουν την ομάδα αίματος ενός ανθρώπου με την προσωπικότητά του.
Μάλιστα, προς ενημέρωσή σας δημοσιεύσαμε εκ νέου ένα θέμα με το ίδιο περιεχόμενο ώστε να αναθεωρήσουμε.


Οι ομάδες αίματος είναι τέσσερις (Α, Β, 0 και ΑΒ) και τo να γνωρίζεις τη δική σου μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ή ακόμη καλύτερα σε εξαιρετικές περιπτώσεις να σου σώσει τη ζωή. Επίσης η ομάδα αίματός σου λέει πολλά και για την προσωπικότητά σου. Γιαπωνέζοι ερευνητές μελετούν τις ομάδες αίματος για δεκαετίες και έχουν βρει μια εκπληκτική σύνδεση ανάμεσα στον τύπο της ομάδας κάποιου και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Όλοι γνωρίζουμε πως το αίμα έχει διαφορετικούς τύπους, όμως τι σημαίνει ο καθένας από αυτούς; Ο τύπος αίματος βασίζεται σε δύο πράγματα: στα αντισώματα και τα αντιγόνα. Ένα αντίσωμα είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από το πλάσμα του αίματός και βοηθά το ανοσοποιητικό σου σύστημα να καταπολεμά διαφορετικά πράγματα που σε κάνουν να αρρωσταίνεις, όπως βακτήρια και ιούς. Τα αντιγόνα, τα οποία ταξινομούνται ως Α ή Β, μπορούν να είναι διαφορετικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και κάθε είδους πολύπλοκες βιολογικές ενώσεις.

Θέλεις όμως να μάθεις τι λέει για την προσωπικότητά σου η δική σου ομάδα αίματος; Δεν το βίντεο παρακάτω.