Πατατάκια: Πρέπει οι έγκυες γυναίκες να τα αποφεύγουν;

2 SHARES

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που περιέχονται στα πατατάκια επηρεάζουν την ανάπτυξη των αγέννητων μωρών των αρουραίων και προκαλούν συσπάσεις της μήτρας. 

Η κατανάλωση τσιπς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του μωρού, σύμφωνα με μία μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ