Τελικά είναι κακό να κοιμάσαι με το σουτιέν;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά είναι κακό να κοιμάσαι με το σουτιέν;

Εσύ τι ψηφίζεις στο debate αυτό;

Μία ακόμη απορία που συγκαταλέγεται σε αυτή τη λίστα με τις αιώνιες απορίες μας θέλουμε σήμερα να σου εκφράσουμε και είναι η εξής. Τελικά πρέπει ή όχι να κοιμάσαι με σουτιέν; Και υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν σχετικά με αυτό. Δεν ξέρουμε υπέρ ποιας ομάδας τάσσεσαι, όμως έχουμε όλες τις απαντήσεις που θες να ξέρεις.

Υπάρχουν έρευνες και μελέτες για τους κινδύνους του να φοράς σουτιέν στον ύπνο σου και πως αυτό συνδέεται με τον καρκίνο. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως χωρίς λίγη extra υποστήριξη το στήθος σου κρεμάει. Κι εδώ είναι το πρώτο λάθος, αφού η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Σύμφωνα με άρθρο που έχει δημοσιευθεί στη The Huffington Post η απάντηση σχετικά με την χαλάρωση του στήθους είναι κάπως πιο «φυσική». «Δεν υπάρχει καμία σίγουρη απόδειξη πως το να κοιμάσαι με ή χωρίς σουτιέν είναι χρήσιμο ή βλαβερό», αναφέρει ο Amber Guth, αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής και διευθυντής του Breast Cancer Surgery Multidisciplinary Fellowship στο Langone Medical Center.



Έρευνα για τη χρήση σουτιέν στον ύπνο