Γαστρικό μπότοξ στην Ελλάδα: Οριστική λύση στην απώλεια κιλών

Γαστρικό μπότοξ στην Ελλάδα: Οριστική λύση στην απώλεια κιλών

Η κακή ψυχολογία, οι ατασθαλίες των διακοπών, μια εγκυμοσύνη και η κλιμακτήριος είναι μερικές μόνο από τις καταστάσεις που μπορεί να δυσκολέψουν εξαιρετικά τη διαχείριση του βάρους και την απώλεια κιλών.

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να μπορεί να διατηρεί πάντα το σωστό σωματικό βάρος και τη σιλουέτα της. Ο καθημερινός όμως τρόπος ζωής και οι συνθήκες αρκετές φορές στέκονται εμπόδιο. Η κακή ψυχολογία, οι ατασθαλίες των διακοπών, μια εγκυμοσύνη και η κλιμακτήριος είναι μερικές μόνο από τις καταστάσεις που μπορεί να δυσκολέψουν εξαιρετικά τη διαχείριση του βάρους και την απώλεια κιλών.

Τι είναι το γαστρικό μπότοξ

Το γαστρικό μπότοξ είναι η πλέον ανώδυνη, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή, οικονομική και μη επεμβατική τεχνολογία που εφαρμόζεται την τελευταία δεκαετία και έχει εξελιχθεί τόσο, που παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα κυρίως σε εκείνους που πήραν απότομα και ευκαιριακά κιλά, αλλά και σε εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα παχυσαρκίας και έχουν τη διάθεση να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους, προκειμένου να λύσουν οριστικά το πρόβλημά τους.

777444

Πώς γίνεται

Το γαστρικό botox γίνεται ενδοσκοπικά χωρίς χειρουργική επέμβαση. Κατά την τεχνική αυτή γίνεται έγχυση botox σε συγκεκριμένο σημείο στο στομάχι, η οποία μειώνει την ορμόνη της πείνας «γκρελίνη» με αποτέλεσμα να περιορίζεται σημαντικά η πείνα και η κατανάλωση τροφής, να αυξάνεται ο μεταβολισμός κι έτσι το άτομο να στρέφεται πολύ εύκολα σε υγιεινές τροφές και μακριά από γλυκά και βλαβερά για τον οργανισμό φαγητά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ειδικό χειρουργό Σωτήρη Γαβριήλ

gavriil

Ο ειδικός χειρουργός ογκολογίας και παχυσαρκίας, Σωτήρης Γαβριήλ με 25ετή εμπειρία στον τομέα της παχυσαρκίας, έφερε στην Ελλάδα το γαστρικό μπότοξ και εδώ και αρκετούς μήνες έχει εφαρμόσει με απόλυτη επιτυχία τη συγκεκριμένη τεχνική σε περισσότερους από 50 ανθρώπους κάθε ηλικίας. Όλοι όσοι προχώρησαν στην ανώδυνη και οικονομική λύση του γαστρικού μπότοξ είδαν το σώμα τους να αλλάζει ήδη από τις πρώτες ημέρες, καθώς νιώθουν πληρότητα και κορεσμό με αποτέλεσμα να ακολουθούν πολύ εύκολα μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς στερητικές δίαιτες και ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το γαστρικό μπότοξ όμως έχει σημαντικά οφέλη όχι μόνο στην απώλεια βάρους και την εμφάνιση του ατόμου, αλλά και στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η άπνοια ύπνου, οι πολυκυστικές ωοθήκες αλλά και μια πληθώρα ορθοπεδικών προβλημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιατρού www.sgavriil.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 693-2406019 και να κλείσετε ραντεβού για να αξιολογήσει ο ιατρός την περίπτωση σας και να λύσετε όλες τις απορίες.

Ιατρείο

Διεύθυνση: Ζαλοκώστα 4, Σύνταγμα
Τηλ: 210 36 00 413-5, 693 240 6019

Κλινική DOCTORS’ HOSPITAL

Διεύθυνση: Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα

Τηλ: 210 88 07 105, Τηλ. για ραντεβού: 698 212 0018 Σαντή Μαίρη

Βουλγαρία (MEDLINE CLINIC)

Διεύθυνση: 37 Filip Mekedonski Street Plovdin

*Τηλ. για ραντεβού: 0035 989 6210 665 dr. Mauridi Alexandra

Αλβανία (Πολυκλινική DOCTORS’ HOSPITAL)

Διεύθυνση: Pjeter Bogbani ish bllok Tirane

*Τηλ. για ραντεβού: 00355 67 208 4030 Blerina