Πώς θα προστατευτείς από τον κορωνοϊό; Το travel tip της Meghan Markle για να μην αρρωστήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς θα προστατευτείς από τον κορωνοϊό; Το travel tip της Meghan Markle για να μην αρρωστήσεις

Τι κάνει η Meghan Markle συνήθως;

Η Meghan Markle επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη βδομάδα για την πρώτη της δημόσια επίσημη εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του Megxit τον Ιανουάριο. Η δούκισσα και ο πρίγκιπας Harry θα παρευρεθούν αύριο στα Endeavour Awards, ενώ η αγωνία για την οικογενειακή συνάντηση στην ημέρα της Κοινοπολιτείας την άλλη εβδομάδα μεγαλώνει.

Οι royal fans θα δουν πως θα «λειτουργήσουν» μαζί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μετά από τόσους μήνες, και μετά από τόσα δημοσιεύματα για την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους Sussexes με τους συγγενείς τους.

Αυτή βέβαια δεν είναι η μόνη ανησυχία που έχει η βασιλική οικογένεια εν όψει της επιστροφής στη Βρετανία. Η εξάπλωση του κορωνοϊού είναι επίσης ένα θέμα, ειδικά για τους Sussexes που ταξιδεύουν συνεχώς. Η Meghan όμως έχει ένα travel tip που της είχε δώσει ο Leonardo DiCaprio, και ακολουθεί σε κάθε της ταξίδι.

Το tip αυτό υπήρχε στο blog της το Tig από τον Μάρτιο του 2016, και τώρα κυκλοφόρησε ξανά. Πέρα από την καθιερωμένη προσωπική υγιεινή, η Meghan χρησιμοποιεί αντιβιοτική κρέμα χεριών, την οποία με μια μπατονέτα βάζει περιμετρικά στα ρουθούνια της.

«Όχι μόνο δημιουργεί ένα εμπόδιο για τα μικρόβια, λιπαίνει επίσης το δέρμα στη μύτη. Αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν το δέρμα «σπάει», τα μικρόβια μπορούν να εισέλθουν μέσα, οπότε η κρέμα σε προστατεύει διπλά», έγραφε τότε η μελλοντική δούκισσα του Sussex.

Στο σημείο αυτό βέβαια να πούμε πως η Meghan δεν είναι γιατρός, και το tip της αυτό το έκανε και το πρότεινε ως πολύ συχνή ταξιδιώτισσα. Προτού την αντιγράψεις λοιπόν, καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου.