Πώς να ανακουφίσεις πόνους σε πλάτη και αυχένα λόγω καραντίνας (video)

Πώς να ανακουφίσεις πόνους σε πλάτη και αυχένα λόγω καραντίνας (video)

Ξέρουμε πόσο επίπονο είναι

Οι μέρες περνούν και η καραντίνα συνεχίζεται. Και όταν ακούμε στις ειδήσεις για την σταδιακή άρση των μέτρων μια κάποια χαρά και ανακούφιση τη νιώθουμε. Το θέμα όμως είναι πως θα ανακουφιστείς από τους πόνους στην πλάτη και στον αυχένα τώρα που είσαι σε καραντίνα.

Αν συνεχίζεις να δουλεύεις από το σπίτι σου και τώρα και οι περισσότερες ώρες της ημέρας σε βρίσκουν να κάθεσαι σε μια καρέκλα και να μην αλλάζεις στάση από εκεί, τότε ξέρεις για ποιους πόνους μιλάμε. Οκ, πριν όταν όλα λειτουργούσαν κανονικά πήγαινες μία φορά το μήνα (ή και δύο) και έκανες μασάζ. Και αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα πιο ανακουφιστικό από αυτό.

Τώρα όμως που #μένουμε σπίτι, πώς ακριβώς θα ανακουφίσεις τους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα σου; Εάν έχεις ένα βαράκι στο σπίτι σου ή κι ένα μπαλάκι του τένις (ναι με αυτά που παίζεις ρακέτες το καλοκαίρι) τότε μπορείς να κάνεις κάποιες ασκήσεις μόνη σου στο σπίτι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις πως ακριβώς μπορείς να το κάνεις και να νιώσεις για λίγο άλλος άνθρωπος. Πάτησε λοιπόν το play και δες πώς θα ανακουφιστείς.