Όλα όσα κερδίζεις αν θυμάσαι να πίνεις κάθε μέρα το νερό σου

Όλα όσα κερδίζεις αν θυμάσαι να πίνεις κάθε μέρα το νερό σου

Μία απλή συνήθεια που κάνει θαύματα!

Γνωρίζεις πως είναι σημαντικό να πίνεις κάθε μέρα το νερό σου. Στο έλεγε η μητέρα σου από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, στο λέει ο γιατρός σου και στο υπενθυμίζουν οι φίλες και οι συνάδελφοί σου, όταν βλέπουν το μπουκαλάκι σου άδειο.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως παρά το γεγονός ότι η καθημερινή κατανάλωση νερού μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, συχνά ξεχνάς να πίνεις τις απαραίτητες ποσότητες.

Το πόσο νερό πρέπει να πίνεις κάθε ημέρα, δεν έχει εξακριβωθεί. Η πλειονότητα των ειδικών, ωστόσο, συνηγορεί στο ότι είναι καλό να πίνεις περίπου δύο λίτρα νερό την ημέρα, δηλαδή τέσσερα μπουκάλια φυσικό μεταλλικό νερό των 500 ml ή αλλιώς, συνολικά 120 μπουκαλάκια νερό τον μήνα.

mhnnna

Το σίγουρο είναι πως όσο φροντίζεις… κερδίζεις. Και φροντίζω τον εαυτό μου σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και να πίνω κάθε μέρα το νερό μου. Για να μην υπάρξει μέρα αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, που θα ξεχάσεις να πιεις το νερό σου, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί με όλα όσα θα κερδίζεις πίνοντας νερό.

neroooo

#1 Η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο όμορφη και υγιής

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό. Όταν δεν αναπληρώνεις το νερό που ο οργανισμός σου χάνει, τότε το δέρμα σου αφυδατώνεται και κατά συνέπεια, δείχνει ξηρό και θαμπό, ενώ γίνεται πιο επιρρεπές στην πρόωρη γήρανση. Πίνοντας τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα, ενδεχομένως θα περιορίσεις τις πιθανότητες της πρόωρης εμφάνισης πολλών ρυτίδων και λεπτών γραμμών στο δέρμα σου, θα πεις «αντίο» στις σακούλες κάτω από τα μάτια -που οφείλονται συχνά σε κατακράτηση υγρών- και μεταξύ άλλων, θα βοηθήσεις το δέρμα σου να αποβάλλει τις τοξίνες και θα αντιμετωπίσεις καλύτερα την ακμή. Ναι όλα αυτά θα κερδίσεις πίνοντας κάθε ημέρα τέσσερα μπουκαλάκια των 500ml φυσικό μεταλλικό νερό!

#2 Θα ελέγχεις καλύτερα το βάρος σου

Τι άλλο θα κερδίσεις αν πίνεις κάθε μέρα το νερό σου; Μία πολύτιμη βοήθεια σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του βάρους σου. Βλέπεις, όταν πίνεις πολύ νερό νιώθεις περισσότερο χορτάτη και μπορείς να μένεις περισσότερη ώρα μακριά από το τσιμπολόγημα. Για αυτό είναι να σημαντικό να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα μπουκαλάκι με φυσικό μεταλλικό νερό. Αξίζει απλώς να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που αύξησαν την κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια δίαιτας έχασαν περισσότερα κιλά, σε σύγκριση με εκείνες που έπιναν λιγότερο από ένα λίτρο νερό την ημέρα. Πώς και γιατί; Διότι το νερό περιορίζει το αίσθημα της πείνας και προκαλεί γρήγορα κορεσμό, ενώ σύμφωνα με αρκετές μελέτες, φέρεται να αυξάνει και την καύση θερμίδων. Τι άλλο να ζητήσεις;

#3 Θα τονώσεις την αύρα και την ενέργειά σου

Άρχισε να καταναλώνεις κάθε μέρα τουλάχιστον δύο λίτρα νερό και θα αισθάνεσαι περισσότερο ήρεμη και γεμάτη ενέργεια. Η αφυδάτωση προκαλεί δυσφορία στον οργανισμό σου και περιορίζει τις επιδόσεις σου. Όταν όμως, καταναλώνεις αρκετό νερό σε ημερήσια βάση, ενισχύεις τα επίπεδα της ενέργειας στον οργανισμό σου, νιώθεις λιγότερο κουρασμένη, ενώ εκτός από το σώμα σου φροντίζεις και για την πνευματική σου αύρα. Διότι όταν φροντίζεις να είναι το σώμα σου ευχαριστημένο και υγιές, τότε φροντίζεις και για την πνευματική σου ενέργεια, δηλαδή την αύρα σου. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Αυτό δεν είναι, άλλωστε, το ζητούμενο;

#4 Θα κερδίσεις wellness και fitness δώρα

Τέλος, επειδή όσο φροντίζεις… κερδίζεις, αν θυμάσαι να πίνεις κάθε μέρα το νερό σου, δηλαδή να καταναλώνεις τέσσερα μπουκαλάκια νερό ημερησίως, τότε θα κερδίσεις μοναδικά wellness και fitness δώρα. Πώς; Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα επιβράβευσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναζητήσεις στα σούπερ μάρκετ τις νέες συσκευασίες ΑΥΡΑ 500ml με το λευκό καπάκι και να συγκεντρώσεις τα καπάκια με τους μοναδικούς κωδικούς για να κερδίσεις άμεσα. Συγκεντρώνοντας καπάκια από τις συσκευασίες που αντιστοιχούν στο νερό ενός μήνα (δηλαδή, 4 μπουκαλάκια των 500ml κάθε ημέρα), θα κερδίσεις ένα fitness training mat ή σετ πετσέτες adidas, ενώ με τα καπάκια που αντιστοιχούν δύο φορές στο νερό του μήνα, θα αποκτήσεις ένα activity tracker Mi Band 4 Xiaomi. Τα δώρα όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Διότι κάθε καπάκι αντιστοιχεί και σε μια συμμετοχή σε κλήρωση για πέντε πενθήμερα ταξίδια ευεξίας για δύο άτομα στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, στην Κρήτη.

krhth

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα κερδίσεις, αν θυμάσαι να πίνεις στο εξής το νερό σου κάθε μέρα. Αρκεί ένα κλικ στο πρόγραμμα επιβράβευσης όσο φροντίζεις…. κερδίζεις, για να κάνεις την αρχή για μία πιο wellness καθημερινότητα και έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής και φυσικά, να αποκτήσεις μοναδικά δώρα ευεξίας για να φροντίσεις το σώμα και την αύρα σου.