Πέντε πράγματα που κάθε ισχυρή γυναίκα πιστεύει βαθιά

Σοφία Μαυραντζά
Πέντε πράγματα που κάθε ισχυρή γυναίκα πιστεύει βαθιά

Επιτυχημένη γυναίκα σήμερα είναι η ισχυρή γυναίκα, εκείνη που έχει καταφέρει μέσω της δουλειάς της να πραγματοποιεί τα σχέδιά της, να αποδίδει τα μέγιστα και να αισθάνεται πως προχωρά ολοένα και υψηλότερα. Αυτή η ισχυρή γυναίκα σήμερα είναι εκείνη που έχει τη δύναμη να ξεχωρίζει και να πετυχαίνει τους στόχους της. Είναι βέβαιο πως τη συναντάς όλο και περισσότερο γύρω σου σε όλο και περισσότερους τομείς και πρέπει να γνωρίζεις πως έφτασε εκεί που έφτασε διότι πιστεύει βαθιά σε πέντε αξίες, πέντε «αλήθειες» που τη βοηθούν να διατηρεί τη διαύγειά της και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, ανά πάσα στιγμή.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι πιστεύει και εφαρμόζει κάθε γυναίκα που είναι ισχυρή τόσο στην καριέρα της, όσο και στην προσωπική της ζωή.

  1. Η αυτοεκτίμηση δεν ετεροκαθορίζεται

Το τι αξίζει κάθε γυναίκα το γνωρίζει πολύ καλά η ίδια και αυτό δεν επηρεάζεται και δεν αλλάζει, ανεξαρτήτως του ποιος είναι απέναντί της ή δίπλα της. Η ατάκα «δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά» δεν έχει θέση στον αξιακό της κόσμο και δεν τη δέχεται από κανέναν.

  1. Η δύναμη μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία

Η ευγένεια, ο συναισθηματισμός, ακόμα και το πόσο ευάλωτη μπορεί να είναι μία γυναίκα, θεωρούνται συχνά αδυναμίες, ειδικά σε ένα «σκληρό» επαγγελματικό περιβάλλον. Μια ισχυρή γυναίκα όμως γνωρίζει πως αυτή είναι η δύναμή της, η απόδειξη πως είναι πνευματικά ισχυρή – πολύ πιο ισχυρή από άλλους.

  1. Η προσωπικότητα δεν προσαρμόζεται στις ανάγκες κανενός

Τα επιτεύγματα μιας ισχυρής γυναίκας δεν μπαίνουν ποτέ «στην ντουλάπα» και ποτέ δεν υποβαθμίζονται, με σκοπό να κάνουν τον άλλο να αισθανθεί «καλύτερα» απέναντί της. Είναι στοιχεία του εαυτού της, δεν τίθεται ζήτημα αλαζονείας, αντίθετα αυτά την κάνουν να περιχαρακώνει την παρουσία της στον χώρο και να κερδίζει τον σεβασμό.

kariera gynaika 2
  1. Η «κοινωνία» δεν έχει πάντα δίκιο

Οι γυναίκες, ακόμα και στην εποχή μας, προσπαθούμε συνεχώς να καταρρίπτουμε στερεότυπα. Ένα από αυτά μας θέλει πάντοτε όμορφες, ποτέ στην πρώτη γραμμή και μονίμως σιωπηλές. Καμία ισχυρή γυναίκα δεν ανταποκρίνεται στο στερεότυπο αυτό, επειδή «το περιμένει η κοινωνία». Αντίθετα, μιλά όποτε κρίνει πως χρειάζεται, παρεμβαίνει δυναμικά – και αν κάποια στιγμή εμφανιστεί με «ψεγάδι» στο στιλ, το αποδέχεται πλήρως, χωρίς ντροπή και άγχος.

  1. Η σκέψη είναι η δύναμη

Οι ισχυρές γυναίκες ποτέ δεν επαναπαύονται στη θέση τους και δε σταματούν να ακονίζουν το μυαλό τους, πιστεύοντας βαθιά πως η σκέψη είναι το πιο δυνατό τους όπλο. Με τους σύγχρονους ρυθμούς να γίνονται ολοένα και πιο γρήγοροι, κάθε γυναίκα μπορεί να αισθανθεί το άγχος να την καταβάλλει κατά καιρούς, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο τρόπος σκέψης και η διαύγεια του μυαλού της, να διακατέχεται από σύγχυση και από τον φόβο ότι ο κίνδυνος κατάρρευσης συνεχώς καραδοκεί. Γνωρίζει, όμως, πως αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να φροντίζει με τον κατάλληλο τρόπο το μυαλό της, να φροντίζει ώστε ο εγκέφαλός της να είναι δυνατός και υγιής, όπως και το υπόλοιπο σώμα της.

Η φροντίδα του εγκεφάλου κάθε σύγχρονης, ισχυρής γυναίκας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από εκείνα τα στοιχεία που συγκροτούν τις μεμβράνες των κυττάρων του εγκεφάλου, στοιχεία απαραίτητα για τη διατήρηση της κυτταρικής δομής και του περιβάλλοντός τους. Τα στοιχεία αυτά ονομάζονται φωσφολιπίδια και αποτελούν το «κλειδί» της ζωής των κυττάρων και επομένως της υγείας του εγκεφάλου.

Μεμονωμένα, καθένα από αυτά τα στοιχεία -τα φωσφολιπίδια- έχει τη δική του σημαντική λειτουργία, όμως η πραγματική ισχύς τους έγκειται στην ικανότητά τους να συνεργάζονται για την επιτέλεση σημαντικών διεργασιών. Πού μπορεί μία γυναίκα να βρει αυτά τα στοιχεία στις κατάλληλες ποσότητες για να ενισχύσει την απόδοση του εγκεφάλου της υπό πίεση; Στο κλινικά ελεγμένο και επιστημονικά βελτιστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής BrainUP StressDOWN.

kariera gynaika 3

Με το BrainUP StressDOWN επιτυγχάνεται η συνεργιστική δράση των φωσφολιπιδίων που βοηθά στην υποστήριξη της μνήμης, της διάθεσης και της γενικότερης απόδοσης του εγκεφάλου, στις πτυχές της που ενδέχεται να επιβαρύνονται από το άγχος. Μιλώντας ειδικά για την καταπολέμηση του άγχους, αναφερόμαστε στην πιο σημαντική ιδιότητα του BrainUP StressDOWN, διότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η δυνατότητα καθαρής σκέψης, καλής λειτουργίας του μυαλού και επομένως σωστής λήψης αποφάσεων, υπό το καλύτερο δυνατό υπόβαθρο. Ένα έως τρία καψάκια την ημέρα, ανάλογα με την περίσταση, είναι αρκετά για να δώσει κάθε γυναίκα στον εαυτό της την ώθηση που χρειάζεται για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό.



Ένα ισχυρό μυαλό, που λειτουργεί σωστά, απαλλαγμένο από άγχος, οδηγεί σε αποφάσεις που λαμβάνονται με κριτική σκέψη κι αφού ζυγιστούν κάθε φορά όλα τα δεδομένα. BrainUP StressDOWN, το μυαλό ψηλά, το στρες χαμηλά, για να βρεθείς στην κορυφή, με καθαρό μυαλό, διαυγή σκέψη και χωρίς άγχος, κάθε ώρα και στιγμή που η ζωή σου το απαιτεί!