3 πράγματα που πρέπει να καθαρίζεις συνέχεια, ειδικά την περίοδο αυτή

Πατούλια Κατερίνα
3 πράγματα που πρέπει να καθαρίζεις συνέχεια, ειδικά την περίοδο αυτή

Συνεχίζουμε να καθαρίζουμε και να απολυμαίνουμε

Ποιος θα το πίστευε ποτέ ότι το καθάρισμα μπορεί να σώσει ζωές! Πες τέλος στο απλό ξεσκόνισμα και άρχισε να απολυμαίνεις καλά αυτά τα 3 πράγματα που ακολουθούν.

1.Χερούλια.
Σίγουρα θα έχεις ακούσει το ρητό που λέει πως όταν κλείνει μία πόρτα, ανοίγει μία άλλη. Εδώ θέλουμε να σιγουρευτείς ότι αυτή η καινούρια πόρτα δεν οδηγεί στην εξάπλωση του κορονοϊού. Εκτός από το σπίτι σου, φρόντισε να καθαρίζεις και τα χερούλια του γραφείου σου συχνά με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι, και από τις δύο πλευρές.

2.Όλα τα ηλεκτρονικά.
Ακόμα και πριν την πανδημία θα γνώριζες πόσο βρόμικα είναι τα κινητά, ακόμα και δέκα φορές περισσότερο από τη λεκάνη της τουαλέτας, σύμφωνα με έρευνα. Και αν δεν το έκανες μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να καθαρίζεις το κινητό σου με βαμβάκι και οινόπνευμα, όπως και το τάμπλετ, το smartwatch ή τα πλήκτρα του υπολογιστή σου.

3.Κάρτες.
Μία άλλη έρευνα υποστηρίζει ότι οι κάρτες που έχουμε στο πορτοφόλι μας, όπως οι πιστωτικές, έχουν περισσότερα μικρόβια από τα ουρητήρια των σιδηροδρομικών σταθμών. Σκέψου για ένα λεπτό: Δίνεις την κάρτα στο ταμείο, η ταμίας την περνάει στο μηχάνημα και την ξαναδίνει σε εσένα. Επανάλαβε τη διαδικασία για κάθε συναλλαγή που μπορεί να έχεις μέσα στην ημέρα. Βλέπεις πόσα μικρόβια συσσωρεύονται; Ένα πέρασμα με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι μετά από κάθε χρήση μπορεί να σε κρατήσει πιο καθαρό και πιο ασφαλή.