Όλα όσα πρέπει να κάνεις για ένα ουσιαστικό detox του οργανισμού σου

Όλα όσα πρέπει να κάνεις για ένα ουσιαστικό detox του οργανισμού σου

Όχι δεν αρκεί μόνο η σωστή διατροφή.

Η αλήθεια είναι πως στη σημερινή εποχή το να κρατήσουμε το σπίτι και το σώμα μας μακριά από τοξίνες αποτελεί πολυτέλεια. Ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι τελευταία αρχίζουν να επενδύουν και να εφαρμόζουν μεθόδους αποτοξίνωσης του οργανισμού. Τα καλά νέα είναι πως σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν μερικά πράγματα που όλες μπορούμε να κάνουμε για μια ζωή με χαμηλότερο τοξικό φορτίο.

Μπορεί να μην σου περνάει καν από το μυαλό όμως η ποιότητα του εσωτερικού αέρα που εισπνέουμε καθημερινά είναι ένα από τα βασικά θεμέλια της υγείας μας. Σύμφωνα με έρευνες ο εσωτερικός αέρας μπορεί να έχει έως και πέντε φορές περισσότερους ρύπους από τον εξωτερικό αέρα. Κάπου εδώ έρχονται οι καθαριστές αέρα οι οποίοι μπορεί να ωφελήσουν σοβαρά τους ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες ή άσθμα. Επιπλέον σου δίνουν την ευκαιρία να αναπνέεις αέρα υψηλής ποιότητας σε καθημερινή βάση.

Ένα άλλο μέρος του σπιτιού σου που μπορεί να χρειαστεί καθαρισμό είναι το νερό. Δεδομένου ότι το νερό της βρύσης περιέχει μόλυβδο και άλλες βλαβερές ουσίες, αξίζει να επενδύσεις σε ένα φίλτρο νερού υψηλής ποιότητας για το πόσιμο νερό και το ντους. Οι ειδικοί τονίζουν πως το πιο σημαντικό detox είναι εύκολο και απολύτως δωρεάν. Πρόκειται για τον ποιοτικό και επαρκή ύπνο. Ο ύπνος δίνει στο σώμα το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να απαλλαγεί πλήρως από τις τοξίνες.

Δες επίσης: Σε πονάει η πλάτη σου; Όλα όσα πρέπει να κάνεις για να ανακουφιστείς

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: pexels.com