AIM White Now Smile detox: Η καθημερινή συνήθεια που καθαρίζει και λευκαίνει το χαμόγελό σου!

AIM White Now Smile detox: Η καθημερινή συνήθεια που καθαρίζει και λευκαίνει το χαμόγελό σου!

Λένε πως το χαμόγελο αποτελεί την πιο αληθινή πηγή δύναμης και ενέργειας που διαθέτουμε και η αλήθεια είναι πως σε πολλές περιπτώσεις, αρκεί ένα χαμόγελο για να μοιράσουμε χαρά, αισιοδοξία και να ανεβάσουμε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας.

Για να χαμογελάμε όμως σε κάθε συγκυρία, δίχως δεύτερη σκέψη, είναι σημαντικό να φροντίζουμε το χαμόγελό μας, ώστε να δείχνει πιο λευκό, υγιές και λαμπερό. Και για να συμβεί αυτό, αρκεί να ανακαλύψουμε τη νέα τάση στην περιποίηση των δοντιών και της στοματικής υγιεινής: Την ΑΙΜ White Now Smile Detox!

Πρόκειται για την καθημερινή συνήθεια που καθαρίζει και λευκαίνει το χαμόγελό σου, δίνοντάς σου παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψεις πόσο σημαντική είναι η έννοια του detox στην καθημερινότητά σου, ειδικότερα όσον αφορά στην ευεξία και την προσωπική σου περιποίηση.

Ιδού, λοιπόν, τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις, για να κάνεις τώρα και εσύ detox στο χαμόγελό σου και να φέρεις στην επιφάνεια την πιο λαμπερή και λευκή του εκδοχή!

#1 Πες «ναι» σε μία οδοντόκρεμα με συστατικά φυσικής προέλευσης

Επιλέγοντας μία οδοντόκρεμα με περισσότερα συστατικά φυσικής προέλευσης, θα κάνεις detox στη ρουτίνα περιποίησης της υγιεινής σου και την ίδια ώρα, θα στραφείς σε μία λύση που είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον. Η οδοντόκρεμα της νέας σειράς ΑΙΜ White Now Smile Detox, περιέχει 94,5% συστατικά φυσικής προέλευσης και αρκεί να τη δοκιμάσεις για να αντιληφθείς ότι το detox, είναι ένας νέος τρόπος ζωής!

#2 Βάλε στη ρουτίνα φροντίδα των δοντιών σου τον με ενεργό άνθρακα

H σύνθεση της AIM White Now Smile Detox, περιέχει ένα από τα κορυφαία συστατικά φυσικής προέλευσης που καθαρίζει και λευκαίνει εύκολα τα δόντια και δεν είναι άλλο από τον ενεργό άνθρακα! Έχεις κάθε λόγο, λοιπόν, να εμπλουτίσεις τη φροντίδα της στοματικής σου υγιεινής, με προϊόντα που περιέχουν charcoal: Από την οδοντόκρεμα μέχρι την οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείς. Εμείς να αναφέρουμε απλώς πως η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση της οδοντόκρεμας White Now Smile Detox, συνδυάζει mineral clay με activated charcoal και απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο και ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now, για έως και τρεις τόνους λευκότερο χαμόγελο άμεσα. Όσο για την οδοντόβουρτσα White Now Smile Detox Μαλακή, διαθέτει ίνες εμποτισμένες με charcoal, οι οποίες σε συνδυασμό με τους σπειροειδείς θύσανους αφαιρούν τους λεκέδες και είναι απαλοί με τα ούλα, προσφέρουν στα δόντια σου έντονη καθαριότητα!

#3 Υποστήριξε τη detox λογική και στο περιβάλλον

Τι θα έλεγες αν η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιούσες ερχόταν στα χέρια σου χωρίς κουτί και κατασκευαζόταν από ανακυκλωμένο πλαστικό; Αλήθεια, γνωρίζεις τι σημαίνει το να βρίσκεται η οδοντόβουρτσά σου σε κουτί που έχει δημιουργηθεί από 100% χαρτί; Πρόκειται για επιλογές που υποστηρίζουν τη detox λογική και στο περιβάλλον και σου επιτρέπουν να νοιάζεσαι για το χαμόγελό σου, αλλά και τον πλανήτη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει, λοιπόν, με την οδοντόκρεμα AIM White Now Smile Detox και τη οδοντόβουρτσα AIM White Now Smile Detox Μαλακή!

Εικόνα12

Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και θα διαπιστώσεις πως το smile detox, θα γίνει η καθημερινή, περισσότερο natural και eco-friendly συνήθεια, που θα καθαρίζει και θα λευκαίνει το χαμόγελό σου, απομακρύνοντας τους λεκέδες φυσικά και αποτελεσματικά. Να θυμάσαι πως το detox, είναι τρόπος ζωής, είτε πρόκειται για τη διατροφή, είτε για την ευεξία ή τη φροντίδα των δοντιών σου. Relax, smile, we detox, λοιπόν!

#AIMWhiteNow #SmileDetox

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το aim.gr/aim-white-now-smile-detox.html