Οι detox επιλογές που αξίζει να κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας

Οι detox επιλογές που αξίζει να κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας

Detox ή αλλιώς αποτοξίνωση, ελληνιστί. Πρόκειται για μία λέξη την οποία ακούμε και διαβάζουμε συχνά τα τελευταία χρόνια και δη, τους τελευταίους μήνες. Γιατί; Διότι όλες μας έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε ένα pause από όλα όσα «κλέβουν» το χαμόγελό μας και όσα μας κρατούν μακριά από ωφέλιμες και αισιόδοξες συνήθειες. Από την τεχνολογία μέχρι το καθημερινό στρες και από το επιβαρυμένο μας πρόγραμμα στις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίησή μας.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι detox επιλογές που αξίζει να κάνουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία περισσότερο ωφέλιμη για την ευεξία και τη διάθεσή μας καθημερινότητα και να φέρουμε στην επιφάνεια το πιο λευκό και λαμπερό μας χαμόγελο; Οι απαντήσεις στη λίστα που ακολουθεί!

Κάνουμε detox στην περιποίησή μας επιλέγοντας συστατικά φυσικής προέλευσης

Επιλέγοντας προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης και προσωπικής υγιεινής που περιέχουν περισσότερα συστατικά φυσικής προέλευσης και έρχονται και σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, μπορούμε να είμαστε περισσότερο σίγουρες ότι φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας, αλλά και το περιβάλλον. Ας δοκιμάσουμε, λοιπόν, να εντάξουμε στο μπάνιο και το νεσεσέρ μας, και προϊόντα με συστατικά φυσικής προέλευσης: Από την ενυδατική μας κρέμα μέχρι την οδοντόκρεμά μας.

Εικόνα2

Κάνουμε smile detox και χαρίζουμε στον εαυτό μας το πιο λευκό χαμόγελο

Λένε πως το χαμόγελο είναι η πιο αληθινή πηγή δύναμης και ενέργειας και η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερο χαμογελάμε, τόσο πιο πολύ ανεβάζουμε τη διάθεσή μας, μοιράζουμε χαρά και δείχνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Φέτος, λοιπόν, κάνουμε detox και στον τρόπο που φροντίζουμε το χαμόγελό μας. Και για να συμβεί αυτό, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να στραφούμε στα κατάλληλα προϊόντα, δηλαδή, τη νέα σειρά ΑΙΜ White Now Smile Detox. Η νέα οδοντόκρεμα AIM White now Smile Detox, περιέχει 94,5% συστατικά φυσικής προέλευσης, έρχεται στα χέρια μας χωρίς κουτί, υποστηρίζοντας την detox λογική και στο περιβάλλον, ενώ η κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεσή της χαρίζει τρεις φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα.

Εικόνα3

Πιο αναλυτικά, περιέχει mineral clay και activated charcoal, απομακρύνει φυσικά τους λεκέδες από τα δόντια, είναι απαλή με το σμάλτο, το σωληνάριό της περιέχει ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ είναι ενισχυμένη με την τεχνολογία White correct της White Now για λευκότερο χαμόγελο. Για ένα ολοκληρωμένο detox αποτέλεσμα στο χαμόγελό μας, συνδυάζουμε τη νέα οδοντόκρεμα AIM White now Smile Detox με την οδοντόβουρτσα White Now Smile Detox Μαλακή, με τις εμποτισμένες με ενεργό άνθρακα ίνες για λεύκανση. Είναι απαλή με τα ούλα, διαθέτει λαβή κατάλληλα σχεδιασμένη για ακριβή έλεγχο στο βούρτσισμα, ενώ η συσκευασία της έχει φτιαχτεί από 100% χαρτί! Αυτή είναι, λοιπόν, η καθημερινή detox συνήθεια που καθαρίζει και λευκαίνει το χαμόγελό σου και αξίζει να κάνεις μέρος της νέας σου καθημερινότητας.

Εικόνα4

Κάνουμε ψηφιακό detox και περιορίζουμε τον χρόνο στις οθόνες

Το τελευταίο διάστημα, τα κινητά μας τηλέφωνα έχουν μετατραπεί σε προεκτάσεις των εαυτών μας, ενώ από την εργασία μέχρι την ψυχαγωγία και τη μεταξύ μας επικοινωνία, η καθημερινότητά μας περιστρέφεται γύρω από μία οθόνη. Είναι σημαντικό, λοιπόν, έστω και μία ημέρα μες στην εβδομάδα ή λίγες ώρες την ημέρα, να μένουμε μακριά από τις οθόνες και τα social media, προκειμένου να επιτρέπουμε στα μάτια και το μυαλό μας να ξεκουράζονται από τις υπερβολικά πολλές εικόνες και τις αναρίθμητες πληροφορίες που βλέπουν και λαμβάνουν. Τι μπορούμε να κάνουμε όσες ώρες μένουμε μακριά από τις οθόνες; Να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να δοκιμάσουμε να κάνουμε διαλογισμό για να χαλαρώσουμε το σώμα και το πνεύμα μας ή να ασκηθούμε προς όφελος της ευεξίας μας.

Εικόνα5

Όπως όλα δείχνουν, το detox δεν είναι μία ακόμη μόδα, που ήρθε για να φύγει. Το detox είναι τρόπος ζωής και έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε μέρος της νέας μας καθημερινότητας. Μέσα από απλές αλλαγές στο lifestyle μας και την επιλογή περισσότερων προϊόντων με συστατικά φυσικής προέλευσης που την ίδια ώρα σέβονται το περιβάλλον, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εμάς έναν πιο ωφέλιμο τρόπο ζωής. Από τα natural συστατικά μέχρι τα συχνά digital detoxes και φυσικά την ΑΙΜ White Now Smile Detox. Ας κάνουμε μία μικρή παύση και ας απολαύσουμε ένα detox. Με λίγα λόγια, relax, smile: We Detox!

#AIMWhiteNow #SmileDetox

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το aim.gr/aim-white-now-smile-detox.html