Ξυπνάς κουρασμένη; 5 νόστιμα ροφήματα που θα σε τονώσουν

Κατερίνα Ιωακείμ
Ξυπνάς κουρασμένη; 5 νόστιμα ροφήματα που θα σε τονώσουν

Ο καλύτερος τρόπος να γεμίσεις τις μπαταρίες σου είναι να κοιμάσαι 7-9 ώρες συνεχόμενα. Ναι, ξέρω γελάς αυτή τη στιγμή. Πάμε τουλάχιστον να φτιάξουμε ένα ρόφημα που θα σε γεμίσει ενέργεια!

Ξυπνάς κουρασμένη; Δεν θέλεις με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι και βάζεις το ξυπνητήρι να χτυπά ανά 5 λεπτά (με αποτέλεσμα βέβαια να σε παίρνει ο ύπνος και να σηκώνεσαι μετά μέσα στην τρέλα για να προλάβεις τις δουλειές); Σε όλες μας έχει συμβεί.

Το διάβασμα για τη σχολή, οι ατελείωτες ώρες δουλειάς μπροστά σε έναν υπολογιστή, οι μαραθώνιοι online διασκέψεων, το άγχος των deadline, η ανάγκη να ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα μέσα στην ημέρα (ειδικά αν είσαι εργαζόμενη μητέρα) συμβάλουν στο να θέλεις… να κατεβάσεις τον γενικό και να κοιμηθείς όλη μέρα. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό μην το αναβάλλεις άλλο. Το σώμα μας πρέπει να το ακούμε!

Οι έρευνες πάντως λένε ότι στις μέρες της πανδημικής κρίσης το φαινόμενο είναι πιο έντονο και αφορά σε περισσότερους ανθρώπους. Το να σηκώνεσαι κουρασμένη κάθε πρωί μπορεί πραγματικά να σου κάνει όλο το πρόγραμμα της ημέρας άνω κάτω. Καιρός, λοιπόν, να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Κάτι νόστιμο, με πολύ ωραίο άρωμα που θα σε γεμίσει ενέργεια, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα διώξει το κακό mood από πάνω σου!

Κι επειδή ξέρω πως δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα, σου έχω 5 διαφορετικές προτάσεις για να διαλέξεις εκείνη που θα σου αρέσει περισσότερο (για να πω την αλήθεια εγώ όλες τις δοκίμασα και «κόλλησα» με το Νο3 της gallery.