Μάθε πώς θα διατηρήσεις περισσότερο το χρωματιστό τατουάζ σου (video)

Μάθε πώς θα διατηρήσεις περισσότερο το χρωματιστό τατουάζ σου (video)

Ποιο χρώμα τατουάζ ξεθωριάζει πιο γρήγορα; Η απάντηση θα σε εκπλήξει!

Κάνοντας ένα τατουάζ είναι μια απόφαση που έχεις πάρει από καιρό. Μαρκάροντας ένα σημείο του σώματός σου είναι μια διαδικασία που κρατά για πάντα.

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πριν αποφασίσουν να το σχεδιάσουν μόνιμα στο σώμα τους. Συνήθως το τατουάζ έχει συμβολικό χαρακτήρα ή αποτελεί ένα σχέδιο ή μια έκφραση που τις χαρακτηρίζει ως στάση ζωής.

Ο σχεδιασμός, το σημείο και τα χρώματα που θα επιλέξει κανείς, σίγουρα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα σχέδιο που θα φαίνεται ζωντανό και έντονο για τα επόμενα χρόνια, ή που ενδεχομένως θα ξεθωριάσει με το πέρασμα των χρόνων. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα πολύχρωμο σχέδιο χωρίς να ξέρεις πώς να το διατηρήσετε ζωντανό, λένε οι experts.

xroma tatouaz xethoriasma1

Ακριβώς όπως το δέρμα μας μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, έτσι και τα τατουάζ εξασθενούν και γίνονται λιγότερο έντονα και καθορισμένα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν αρκετά χρήματα για να κάνουν ένα τατουάζ για το οποίο θα βεβαιωθούν ότι θα διαρκέσει. Τα μαύρα και γκρίζα μελάνια τείνουν να διαρκούν περισσότερο και είναι πιο ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Κατά μέσο όρο, τα πιο σκούρα χρώματα διαρκούν περισσότερο από τα ανοικτόχρωμα.

Όσο πιο φωτεινό και πιο ζωντανό είναι το χρώμα, τόσο πιο γρήγορα θα εξασθενίσει, λένε οι ειδικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι tattoo artists προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους πελάτες τους να κάνουν χρωματιστά τατουάζ, τα οποία τείνουν να εξασθενούν γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο τατουάζ.

tatoo diarkeia

Παράτεινε την ζωή του τατουάζ σου κάνοντας ένα απλό πράγμα

Εάν θέλεις να έχεις ένα τολμηρό τατουάζ που θα διαρκεί, ίσως είναι καλή ιδέα να αποφύγεις τα κίτρινα, τα κόκκινα και τα πράσινα μελάνια, καθώς χάνουν τη ζωντάνια τους γρήγορα, παρόλο που μπορεί να φαίνονται τα καλύτερα στην αρχή. Το μελάνι που θα εξαφανιστεί το συντομότερο χρονικό διάστημα είναι το λευκό. Τα σχέδια με λευκό μελάνι τείνουν να εξασθενούν, με τα ανοιχτόχρωμα δέρματα να κρατούν το χρώμα λίγο περισσότερο από εκείνους που έχουν πιο σκούρους τόνους στο δέρμα τους.

Ανεξάρτητα από τα χρώματα που αποφασίζεις να χρησιμοποιήσεις στο τατουάζ σου, μπορείς να «λάβεις τα μέτρα σου» για τη φροντίδα του, ώστε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακολούθησε πάντα τις οδηγίες του tatoo artist σου τόσο για τη φροντίδα του όσο και για τη θεραπεία του δέρματός σου. Όταν πρόκειται να εκτεθείς στον ήλιο, φρόντιζε πάντα να εφαρμόζεις αντηλιακό ή να το διατηρήσεις όσο το δυνατόν καλυμμένο.