Τρία εμπόδια στη σεξουαλική σου ζωή: «Μπες στο κόλπο» για να τα ξεπεράσεις!

Τρία εμπόδια στη σεξουαλική σου ζωή: «Μπες στο κόλπο» για να τα ξεπεράσεις!

Δεν είναι όλες οι φορές ίδιες, αυτό είναι σίγουρο κι έτσι την πρώτη φορά που δεν απόλαυσες τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου στο έπακρο, δεν υπήρξε λόγος προβληματισμού. 

Όταν όμως παρατήρησες πως η σεξουαλική σου ζωή έχει επηρεαστεί και μάλιστα δυσκολεύεσαι να βρεις την αιτία, είναι η ώρα να ψάξεις τα αίτια αλλού – συνήθως, εκεί που δεν είχες έως σήμερα φανταστεί.

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με παράγοντες που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ερωτικής σου ζωής και μειώνουν την ευχαρίστηση που μπορείς να νιώσεις. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρία «εμπόδια» που μπορείς να συναντήσεις στην ερωτική σου ζωή και τα οποία την επηρεάζουν, χωρίς να το συνειδητοποιείς καν. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν δώσεις την απαραίτητη προσοχή στο πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, με τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις, τότε είναι σίγουρο πως θα βγεις και κερδισμένη και… ορεξάτη για νέες περιπέτειες στη σεξουαλική σου ζωή!

#1 Αυτό που κρύβεται παντού: Το άγχος της καθημερινότητας

Συχνά οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις, σε καταβάλλουν, χωρίς να… προλαβαίνεις καν να το συνειδητοποιείς. Έτσι, ενώ σωματικά είσαι παρούσα, νοερά βρίσκεσαι αλλού, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η σεξουαλική σου διέγερση και αντί να ζεις τις ερωτικές σου στιγμές, η σκέψη σου απασχολείται με ένα σωρό άλλα πράγματα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κατακλύζεσαι από έννοιες και όχι από ερωτικές επιθυμίες και όπως καταλαβαίνεις, απαιτείται άμεση δράση, εδώ και τώρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις για να επιτρέψεις στην ερωτική επαφή να λειτουργήσει σαν αντίδοτο στη συνεχή πίεση και τα άγχη – με απλά λόγια, να το απολαύσεις και να ευεργετηθείς από αυτό.

Εικόνα2

#2 Αυτό που δεν είχες υπολογίσει: Το κάπνισμα

Κι όμως, το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή, καθώς σύμφωνα με έρευνες, αυτή η συνήθεια ελαττώνει τα επίπεδα οιστρογόνων με πιθανή συνέπεια την κολπική ξηρότητα. Η εφύγρανση του κόλπου στη γυναίκα, όπως και η στύση του άντρα, προέρχεται από τη μεγάλη συγκέντρωση αίματος στην περιοχή. Το κάπνισμα δημιουργεί βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων και αυτό έχει σαν συνέπεια τη μείωση της λίπανσης. Φυσικά, τα σεξουαλικής φύσης προβλήματα δεν είναι τα μόνα που επιφέρει το κάπνισμα, οπότε προσπάθησε τουλάχιστον να το ελαττώσεις και να μην επιτρέψεις να υπονομεύσει και τη φυσιολογική σεξουαλική σου λειτουργία.

#3 Αυτό που δεν φαντάζεσαι: Ο νέος σύντροφος

Η… λογική λέει πως ανυπομονείς για την πρώτη σου φορά με τον νέο σου σύντροφο, καθώς ανυπομονείς να εξερευνήσεις πού μπορεί να σας οδηγήσει η έλξη που αισθάνεστε και που σας έφερε κοντά. Όμως, μην ξεχνάμε πως η πρώτη φορά με έναν καινούργιο σύντροφο, μπορεί να συνοδεύεται από ανασφάλειες για την εικόνα σου ή την επίδοσή σου, καθώς δεν έχει αναπτυχθεί ακόμη η γνωριμία και η οικειότητα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που στην εξίσωση μπαίνουν τυχόν ταμπού ή αναστολές, τότε καταλαβαίνεις πως ο εγκέφαλος αδυνατεί να δώσει με φυσιολογικό τρόπο την εντολή για διέγερση και λίπανση. Είναι σημαντικό να δείξεις με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σου στον καινούργιο σου σύντροφο, ώστε να καταφέρετε πιο σύντομα να εξοικειωθείτε μεταξύ σας. Χρειάζεται πάντα λίγος χρόνος για να αποκτήσεις μαζί του άνεση και να νιώσεις ασφαλής, ώστε να διώξεις κάθε ανησυχία που μπορεί να σε μπλοκάρει.

Εικόνα3

VALIAGYN HYDRO: Αυτό που χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις τη σεξουαλική σου ζωή

Όπως είπαμε εξαρχής όμως, αυτά τα τρία εμπόδια στη σεξουαλική σου ζωή που πιθανώς δεν είχες εντοπίσει ή υποψιαστεί, μπορούν να ξεπεραστούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πέραν λοιπόν από το να βελτιώσεις τον τρόπο που λειτουργείς ψυχολογικά, μπορείς επίσης να βελτιώσεις και τον τρόπο που λειτουργείς σωματικά και σε αυτό θα σε βοηθήσει το VALIAGYN HYDRO. Πρόκειται για ενυδατικό κολπικό υπόθετο βραδείας αποδέσμευσης που ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του κόλπου, αυξάνοντας την εφύγρανση και την ελαστικότητά του. Κι αυτό με απόλυτη ασφάλεια, καθώς διαθέτει τις περισσότερες κλινικές μελέτες, από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, μεταξύ των οποίων το MEMORIAL HOSPITAL των Ηνωμένων Πολιτειών. Το VALIAGYN HYDRO απελευθερώνεται αργά και σταδιακά στον κόλπο, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση για 3 ημέρες. Περιέχει το υαλουρονικό HYDEAL-D, μια νέα και μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη Fidia Pharmaceuticals Spa.

Δοκίμασέ το για να επωφεληθείς κι εσύ όπως τόσες άλλες γυναίκες κατά τη μακρόχρονη κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική. Έτσι, μπορείς να προετοιμαστείς για την πρώτη φορά με το νέο σου σύντροφο, ενυδατώνοντας από πριν τον κόλπο σου με το VALIAGYN HYDRO, ώστε παράλληλα με το μυαλό σου να βοηθήσεις και το σώμα σου να λειτουργήσει σεξουαλικά. Αν δεν μπορείς να απεξαρτηθείς εντελώς από το τσιγάρο, μπορείς έστω να το μειώσεις και παράλληλα να χρησιμοποιήσεις το κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO, προκειμένου να αντισταθμίσεις την κολπική ξηρότητα που προκαλεί το κάπνισμα. Όσο για το άγχος που μπλοκάρει τη φυσιολογική διέγερση και λίπανση, μπορεί επίσης το VALIAGYN HYDRO να σε βοηθήσει, συμβάλλοντας στην ενυδάτωση του κόλπου, ώστε να απαλλαγείς πρώτα από το άγχος αυτό και στη συνέχεια να αποβάλλεις κι όλα τα υπόλοιπα που μπλοκάρουν τη σκέψη σου.

Εικόνα4

Μην στερείσαι την άνεση και ευχαρίστηση που μπορεί να σου προσφέρει η ερωτική σου ζωή! Μπες στο κόλπο και απόλαυσε περισσότερο, υπερνικώντας τα εμπόδια, με σύμμαχό σου το VALIAGYN HYDRO!