Μαρούλι: Τα οφέλη για την υγεία και οι τρόποι αποθήκευσής του

Μαρούλι: Τα οφέλη για την υγεία και οι τρόποι αποθήκευσής του

Ένα απλό κόλπο είναι σε θέση να διατηρήσει  το μαρούλι φρέσκο ​​στο ψυγείο για έως και 30 ημέρες, χωρίς να μαραθεί ή να μαυρίσει.

Το μαρούλι είναι ένα φυλλώδες λαχανικό, διάσημο ως βάση στις σαλάτες. Υπάρχουν πολλοί τύποι μαρουλιού και όλοι μοιράζονται το επιστημονικό όνομα Lactuca sativa.

Τα οφέλη από την κατανάλωση του μαρουλιού προέρχονται κυρίως από την περιεκτικότητά του σε βιταμίνες, τον τύπο που προτιμάτε να τρώτε, την ποσότητα και τη συχνότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr