Άρωμα ιατρικής στο ετήσιο φιλανθρωπικό Blue Dream Gala στη Νέα Υόρκη

Άρωμα ιατρικής στο ετήσιο φιλανθρωπικό Blue Dream Gala στη Νέα Υόρκη

Άρωμα ιατρικής αλλά και lifestyle είχε φέτος το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream που διοργάνωσε ο Father Alex Καρλούτσος, στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης και στο οποίο παρευρέθηκε ο Δρ Κωνσταντίνος Κωσταράς, MD, PhD, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών & Αντιπρόεδρος του Institute of Life ΙΑΣΩ, όντας προσκεκλημένος με τη σύζυγό του στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση των ομογενών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δρ Κωσταράς, συζήτησε με τον διεθνώς καταξιωμένο επιστήμονα στον Τομέα τον Βλαστοκυττάρων Chadwick Prodromos, MD, Medical Director and CEO “The Prodromos Stem Cell Institute”, για τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές των βλαστοκυττάρων στην Aνθρώπινη Aναπαραγωγή και πώς η χρήση αυτών βοηθάει στην αναγέννηση του ενδομητρίου και των ωοθηκών.

FWTO-1.JPG

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον κατάφυτο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου, που ο Father Alex έχει δημιουργήσει, ήταν επίτιμος προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και πλήθος άλλων εκλεκτών προσωπικοτήτων του διεθνούς jet set και επιχειρηματιών.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ για τους σκοπούς που πρεσβεύει αυτή η εκδήλωση», είπε ο Δρ Κωσταράς, από τους ελάχιστους Έλληνες ιατρούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Guest star στη φετινή εκδήλωση ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγούδησε για περίπου 750 άτομα και ξεσήκωσε το πλήθος με τις επιτυχίες του.

FWTO-3.jpg

Τιμώμενοι του Blue Dream Gala ήταν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Seleni και η οργάνωση Retreat. Η Seleni είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να βελτιώνει την ψυχική υγεία και ευεξία για τις γυναίκες και τις οικογένειες. Η οργάνωση Retreat για την ενδοοικογενειακή βία περιλαμβάνει πέντε βασικές υπηρεσίες της Γραμμής Βοήθειας για την Κρίση, το Καταφύγιο Ενδοοικογενειακής Βίας, τη Νομική Υπεράσπιση, τη Συμβουλευτική και την Εκπαίδευση Πρόληψης. Τα έσοδα του Gala πήγαν, όπως κάθε φορά, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.