Οι «σύμμαχοι» που θα σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» στις εποχικές αλλεργίες

Οι «σύμμαχοι» που θα σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» στις εποχικές αλλεργίες

Όσες από εμάς πάσχουν από κάποια μορφή αλλεργίας, πλέον μπορούν να περιορίσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα σε σημαντικό βαθμό, ξεκινώντας από τον καθαρισμό του σπιτιού τους και βάζοντας δύο ισχυρούς «σύμμαχους» στην everyday routine τους.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με ένα σύντομο «κουίζ»! Ποια είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της άνοιξης: Ανθισμένα λουλούδια, προεόρτια καλοκαιριού ή εποχικές αλλεργίες; Αν δίνεις την τρίτη απάντηση, αγαπητή Queenette, τότε συνέχισε να διαβάζεις, μιας και δεν είσαι η μόνη που η έλευση της άνοιξης σε φέρνει αντιμέτωπη με την έξαρση των αλλεργιών σου.

Διότι, ακόμη κι αν δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, το 29% των ανθρώπων ανησυχεί για τη σκόνη και τη γύρη που εισέρχεται στο σπίτι του, καθώς πυροδοτεί τις αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν. Ωστόσο, ακόμη και όσες από εμάς πάσχουν από κάποια μορφή αλλεργίας, πλέον μπορούν να περιορίσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα σε σημαντικό βαθμό, ξεκινώντας από τον καθαρισμό του σπιτιού τους και βάζοντας δύο ισχυρούς «σύμμαχους» στην everyday routine τους.

Ο λόγος για την ηλεκτρική σκούπα Dyson V15 Detect Absolute που χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αυτόματου βαθύ καθαρισμού, μπορεί να συμβάλει στη μείωση της ποσότητας μικροσκοπικής σκόνης και μικρών σωματιδίων όπως είναι η γύρη, αλλά και το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04, έναν καθαριστή αέρα με δυνατότητες ανεμιστήρα και θερμαντικού, ανάλογα με την εποχή. Κάπως έτσι, Queenette, θα μπορέσεις να απολαύσεις και την άνοιξη και την ηρεμία του σπιτιού σου με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ιδού, λοιπόν, τα «μυστικά» που πρέπει να μάθεις αν οι εποχικές αλλεργίες είναι μέρος της ζωής σου!

Πώς μία ηλεκτρική σκούπα πετυχαίνει τον πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό;

Πίστευες μέχρι σήμερα, πως μία «μαγική» σκούπα, θα είναι ικανή να «ρουφήξει» και τις εποχικές σου αλλεργίες, μαζί με τη σκόνη του σπιτιού σου; Πιθανότατα «όχι», αν δεν έχεις γνωρίσει την Dyson V15 Detect Absolute, που ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που δεν είναι ορατά στο «γυμνό μάτι». Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με τη βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή κεφαλή της σκούπας, με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία, ώστε να είναι σίγουρο πως κανένα σωματίδιο σκόνης δεν θα παραμείνει στις επιφάνειες.

Και τώρα θα μου πεις, καλά όλα αυτά, όμως τι γίνεται με τη σκόνη που «κρύβεται» στα πιο δυσπρόσιτα σημεία; Υπάρχει και εδώ λύση, Queenette, καθώς η Dyson σχεδίασε την τεχνολογία laser dust συνδυαστικά με τη νέα τεχνολογία anti-tangle Hair Screw, που αποτρέπει τη σκόνη και τη βρωμιά να παγιδευτεί στην κεφαλή της σκούπας για ακόμα καλύτερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού σου.

image003.jpg

Επιπλέον, ο κινητήρας Dyson Hyperdymium παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα και διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει το 99.99% των σωματιδίων σκόνης. Για εσένα λοιπόν, που καθώς μπαίνει η άνοιξη τόσο αυξάνονται τα συμπτώματα των αλλεργιών σου, μην χάνεις άλλο χρόνο και άφησε τη νέα τεχνολογία της Dyson, να κάνει όλη την «βρώμικη» δουλειά.

image005.jpg

Επιπλέον, η Dyson V15 Detect Absolute σου επιτρέπει να μετρήσεις το μέγεθος και την ποσότητα των σωματιδίων σκόνης που μαζεύει έως και 15.000 φορές ανά δευτερόλεπτο, ενώ τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη της. Και αν επιμένεις να γνωρίζεις ακόμη περισσότερα για το «υπερόπλο» που θα πει «αντίο» στις εποχικές σου αλλεργίες, μάθε πως η λειτουργία auto mode και ο piezo αισθητήρας της, ανιχνεύουν τη συγκέντρωση της σκόνης, επιτρέποντας στη σκούπα να απορροφά με μεγαλύτερη ισχύ, όπου και όταν χρειάζεται, αυτόματα!

Πώς ένας καθαριστής αέρα «φυσάει» έναν άνεμο ανανέωσης στο σπίτι;

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ενώ έχεις κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι, οι λαμπερές ακτίνες του ήλιου αναδεικνύουν τα σωματίδια σκόνης που αιωρούνται και εσύ αναρωτιέσαι πού βρέθηκαν αυτά! Κάπου εδώ λοιπόν, ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις ένα προϊόν – επένδυση. Πρόκειται για τον καθαριστή αέρα Dyson Pure Hot + Cool Link HP04, με δυνατότητες ανεμιστήρα και θερμαντικού, ανάλογα με την εποχή, που χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα του σπιτιού σου, απομακρύνοντας το 99,97% των αλλεργιογόνων και των ρύπων.

image007.png

Μήπως είσαι πιο έτοιμη από ποτέ να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να αποχαιρετήσεις τις εποχικές αλλεργίες που σε βασανίζουν; Αρκεί να γνωρίζεις πως η συγκεκριμένη συσκευή έχει την ικανότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και αέρια, να τα διαγιγνώσκει και να τα αναφέρει σε πραγματικό χρόνο, στις ενδείξεις της οθόνης. Κάπως έτσι, παγιδεύει τα σωματίδια αυτά, στα φίλτρα ενεργού άνθρακα που διαθέτει και απομακρύνει τα αέρια, ενώ συγχρόνως μέσω της τεχνολογίας Air Multiplier και της 360° ταλάντωσης που διαθέτει, προσφέρει γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση στον χώρο σου και σε μεγάλο εύρος, όπως για παράδειγμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Άραγε, πόσα ακόμη μπορεί να προσφέρει μία βραβευμένη συσκευή, με πιστοποίηση αθόρυβης λειτουργίας για βελτιωμένο ήχο και ποιότητα, αλλά και δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi για προγραμματισμό, έλεγχο και εξατομίκευση της λειτουργίας της από απόσταση; Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι πως ανάμεσα στα πλεονεκτήματά της, είναι και η εύκολη συντήρηση του φίλτρου της, μέσα από ενσωματωμένες υπενθυμίσεις που σε ενημερώνουν για το πότε πρέπει να αντικατασταθεί, δίνοντάς σου συν τοις άλλοις, τη δυνατότητα να την καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα με ένα στεγνό ή νωπό πανί. It’s a deal, Queenette! Διότι κάπως έτσι, έχεις και το απόλυτο προϊόν εντός σπιτιού και τα αλλεργιογόνα και τους ρύπους που σε ταλαιπωρούν, εκτός!

image009.jpg

Τη φετινή άνοιξη, βάλε «τέρμα» στις εποχικές αλλεργίες που σε ταλαιπωρούν, με τη «δύναμη» της Dyson V15 Detect Absolute και τις πρωτοποριακές και καινοτόμες λειτουργίες του Dyson Pure Hot + Cool Link HP04, που θα κάνουν ό,τι περνάει από τις επαναστατικές τεχνολογίες τους, για να έχεις έναν χώρο πεντακάθαρο, τόσο σε σχέση με όσα φαίνονται όσο και με τη σκόνη και τη γύρη που δεν φαίνονται. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να εμπιστευτείς τους πιο ισχυρούς «συμμάχους» του σπιτιού σου και να απολαύσεις την άνοιξη, όπως της αξίζει!