Ψάρια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

Ψάρια: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου

Μελέτες δείχνουν ότι οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και ο καθιστικός τρόπος ζωής συμβάλλουν στα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας από καρδιαγγειακά νοσήματα παγκοσμίως.

Η έρευνα έχει δείξει ότι η κατανάλωση ψαριών μπορεί να μειώσει σημαντικά τη συχνότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων και τη σχετιζόμενη με αυτή θνησιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr